Індієць проковтнув 39 монет і 37 магнітів для бодибілдингу

Чоловік із Делі проковтнув 39 монет та 37 магнітів, оскільки вірив, що у цих предметах є цинк, який допоможе йому в бодибілдингу. Чужорідні предмети з тіла чоловіка успішно забрали хірурги, і пацієнта виписали з лікарні за тиждень. Про таке розповідає India Today.

India Today

Як так вийшло з чоловіком?

Пацієнт віком 26 років потрапив у лікарню зі скаргами на нудоту та біль у животі, які тривають уже протягом більш ніж 20 днів. Родичі пацієнта повідомили, що він лікувався від психіатричної хвороби, а також що мав досвід ковтання монет і магнітів в останні тижні.

На рентгенологічному обстеженні з’ясувалося, що живіт чоловіка наповнений металевими предметами, схожими на монети. Пізніше комп’ютерна томографія підтвердила спостереження і вказала, що предмети навіть заблокували його тонку кишку, через що лікарі запланували операцію. Хірурги під час операції відмітили, що магніти у двох різних петлях кишківника притяглися та уразили тканину кишки.

  • Схожий випадок трапився нещодавно у США. Тоді лікарі витягли з травної системи підлітка 21 магніт, який хлопець з невідомої причини проковтнув разом із іншими металевими предметами.

Джерело