Привітання з днем народження кумі

Привітання з днем народження для куми у прозі


Вітаю тебе з Днем народження, моя люба кума! Ти — справжній згусток позитивних емоцій, яскравою енергетики і притягує харизми! Залишайся такою завжди! І нехай на життєвому шляху тобі зустрічаються тільки такі люди, які зможуть оцінити тебе по достоїнству!


З днем ​​народження моя кума! Бажаю тобі моя дорога, щастя, здоров’я і любові. Нехай все твоє життя, нічого не затьмарює, сонце частіше виходить з-за хмар і висвітлює своїми яскравими променями твій життєвий шлях. Бажаю багато посмішок, сміху і позитиву. Живи в гармонії з собою і з усім світом, і тоді життя буде яскравою,барвистою і запам’ятовується.


Улюблена і рідна моя кумася, вітаю тебе з днем народження! Побажаю тобі здоров’я, щастя, любові, удачі і благополуччя на довгі та веселі роки. Нехай тобі щастить у житті, нехай тебе оточують тільки добрі люди. Нехай настрій буде тільки гарним, а думки — радісними і світлими!


Дорога моя кума, вітаю з днем народження тебе. Нехай всі печалі і негаразди залишаться позаду, нехай тільки добре і гарне чекає тебе попереду. Бажаю тобі щирої радості і захоплення від життя, міцної любові і турботи від близьких людей, щасливої усмішки і веселих історій від ясних і сонячних днів.


Кумушка моя, з днем ​​народження! Бажаю тобі сонця, тепла, квітів, добра, жіночого щастя, міцного здоров’я, чоловічої уваги. Нехай твоє життя буде схожа на казку. Люби і будь любима. Ти прекрасна, мила, чудова. Бажаю тобі, щоб твої очі завжди іскрилися радістю, а обличчя висвітлювала пустотлива усмішка.


Кума наша рідна, кохана, найкрасивіша і найвеселіша на світі! Вітаємо тебе з днем ​​народження (не скажемо, з яким за рахунком)! Бажаємо цвісти і пахнути ще років 150! Ще бажаємо здоров’я міцного, мудрості глибокої, терпіння ангельського, удачі божевільною, а любові — просто неосяжної, але найпростішою і земної. Щоб вона наповнювала твоє життя сенсом і гріла серце багато-багато років!


Оригінальні привітання з днем народження для куми


Кумонько, в День народження скажу тобі, що все хороше, що ти бачиш навколо себе, відбувається завдяки твоєму легкому характером і веселій вдачі. Ти любиш людей і вони відповідають тобі взаємністю. Висвітлюй своєю внутрішньою красою всіх і роби світ добрішим.


Кумо моя, найкраща і незамінна подруга, золотий і чуйна людина, з Днем народження! Бажаю тобі довгих і дуже щасливих років життя в обіймах коханих людей! Хай щастя завжди супроводжує тебе, куди б ти не тримала шлях!


Кума, вітаю тебе з святом! Бажаю тобі веселих днів, романтичних ночей, теплих місяців і довгих років. Нехай сміх у твоєму будинку не вщухає, а радість не йде ні на секунду. Я хочу побажати, щоб сім’я була здоровою та міцною, хай ніякі біди вам будуть не страшні.


З днем ​​народження, кумуся. Дорога моя, кохана, я хочу побажати тобі залишатися неймовірною, унікальною, чарівною, впевненою, незрівнянної, дивовижною особливої, що володіє чарівністю і чарівністю, якимсь шармом і вишуканістю, розкішшю і красою. Будь щаслива, кума, любима, успішна і в усьому хороша.


Мила кумо! Як радісно бачити сяючі очі твої і бешкетну посмішку! Даруй нам кожен день! Нехай твій улюблений чоловік пройде з тобою весь життєвий шлях, тримаючи тебе за руку і говорячи про любов,  діти виростуть і подарують онуків. В День твого Народження зберуться близькі люди, і їх буде багато. Бажаю тобі ніколи ні про що не шкодувати!


Розсудлива і впевнена, симпатична і мужня, найрідніша кума, вітаю з днем ​​народження. Бажаю, щоб життя було соковитою, немов фрукти, яскравою, щоб вказувати дорогу своїм успіхам. Я вірю в тебе, в твої сили. Нехай буде в твоєму житті все чудово.