Привітання з днем народження куму

Гарні привітання з днем народження куму своїми словами


З днем ​​народження, дорогий мій кум. Нехай тебе не покидає бадьорість духу і сила волі, нехай твій характер залишається твердим і загартованим, нехай в голову стукають світлі думки, а в душу щодня заглядає щастя. Бажаю тобі, кумец, здоров’я, блага і удачі.


Дорогий куме! Сьогодні твій світлий деньок і я поспішаю передати тобі мої щирі побажання! Твої незаперечні переваги і душевні якості, такі як – доброта, людяність і вроджене благородство не перестають щодня захоплювати і радувати всіх нас. Будь улюбленим і бажаним, нехай достаток, благополуччя і здоров’я незмінно супроводжують тебе і не перестають дивувати оточуючих.


Дорогий кум, з днем народження тебе. Бажаю бути спортсменом у житті: набирати очки впевненості, забивати голи у ворота суперників, браво долати дистанції до успіху і завжди потрапляти точно в ціль. Міцного тобі здоров’я, кумець, всіх благ і удачі.


Мій дорогий кум, вітаю тебе з днем народження! Бажаю тобі підкорити небачені висоти. Досягти неймовірних результатів в улюбленій справі. Бути щасливим і задоволеним, коханим і натхненним, здоровим, розумним і у всьому благополучним!


Вітаю з Днем народження свого найвірнішого, кращого друга і веселого кума! Будь і далі такими ж відчайдушними, радісним, сміливим, щирим і добрим, яким ти був завжди! Я дякую долі за те, що зв’язала нас з тобою!


Дорогий мій кум! Вітаю тебе з днем народження! Бажаю тобі невичерпного оптимізму, невгамовної енергії, заряду бадьорості нескінченного, щоб ти зміг за допомогою них втілити всі свої ідеї в життя. Бажаю здоров’я, без якого все — ніщо!


Не буду приховувати, що мені вдалося роздобути собі в куми самого чарівного й привабливого чоловіка! І в День твого Народження, кум мій, я бажаю тобі, нарешті, знайти ту жінку, що оцінить твої гідності, закриє очі на недоліки і зробить тебе по-справжньому щасливим чоловіком! Любові тобі – міцної, взаємної і нескінченної!


Щирі та прикольні привітання в день народження куму


Дорогий кум, поспішаємо висловити тобі свою симпатію і поздоровлення у зв’язку з днем ​​твого народження, бажаємо сміливо і впевнено крокувати по життю, бути завжди прикладом справжнього чоловіка й сім’янина, жити в любові, злагоді, достатку і здоров’ї.


Бути кумом – місія почесна. Якщо батьки відповідають за світське виховання, то хресний за духовне. Кум за великим рахунком стає близьким родичем, членом сім’ї. Побажаємо ж тобі процвітання і успіхів, щастя і радості, здоров’я і любові. Будь добрим і сміливим, благородним і шляхетним. Нехай по життю тебе оточують тільки добро і справедливість, мир і благоденство. З Днем народження!


Дорогий мій кум, я тобі бажаю слідувати за маршрутом щастя, тримати курс по вітру удачі. І нехай сьогодні важливим буде не те, скільки свічок на торті і яка цифра в паспорті, а те, що тебе всі люблять і вітають, радують і дивують. І нехай так буде завжди. З днем народження. Здоров’я, достатку і грандіозних перемог.


Побажаю дорогому куму на День народження як собі коханому. Грошей готівкових і безготівкових, заробітків відмінних, жінку розумну, любов і повагу. Жити твоїм дітям при багатому батьку в кам’яному палаці, горя не знати та ікру ложкою жерти.


Чудовий мій кум, вітаю тебе з днем народження. Бажаю завжди вміти зробити з будь-якого дня свято, з будь-якого заняття — вигідну і перспективну справу, з будь-якої ситуації — веселу пригоду що захоплює. Нехай у твоєму житті буде багато всього доброго, нехай здоров’я міцніє, нехай оптимізм ніколи не посміє тебе покинути.