Привітання з днем народження Діані

Гарні привітання з днем народження для Діанки


Мила Діана, в твій день народження всім серцем бажаю тобі приємних відчуттів задоволення і насолоди, неймовірних почуттів любові і ніжності. Нехай твоя яскрава фантазія завжди рятує від сірих буднів, нехай твої таланти захоплюють всіх навколо. Будь щаслива, Діана, і міцно кохана.


Діаночка! Прийнято вважати, що якщо іменинник задме всі свічки на святковому торті, то все загадане збудеться. Хочу дати тобі пораду: викинь всі свічки і постав в торт одну найбільшу! Загадуй виконання всіх своїх бажань і це неодмінно збудеться! З днем народження, шановна Діана!


Ще один рік ти радуєш нас собою, Діаночка! Я хочу побажати тобі простого щастя, щоденних радощів, море приємних вражень та, звісно ж, справжньої любові. З Днем народження, подруга, всього тобі самого-самого найкращого!


Діана, дивовижна, яскрава і приваблива, вітаю тебе з святом! Бажаю, щоби завжди світило твоє сонце, заряджаючи позитивом і енергією людей! Щоб завжди вистачало часу на себе, улюблені заняття і просто побайдикувати. Щоб виконувалися мрії, народжувалися ідеї та досягалися цілі. Будь щаслива і залишайся такою ж приголомшливою!


Діана, ти чарівна, завжди мила, чесна і всіма так любима.
Бажаємо тобі, щоб всі мрії твої швидше виконувалися,
А очі іскорками радості і щастя наповнювалися.
Нехай буде життя твоє незабутньо красиве,
А твоя усмішка принесе ще не раз нам масу позитиву.


Мила Діана, в цей радісний та чудовий день я тебе від щирого серця вітаю і бажаю блискучих успіхів і вічного чарівності, неймовірної краси і доброти душі, щирої любові і радісних подій, щасливих днів і мрійливих ночей.


Прекрасна Діана, я вітаю тебе з днем народження. Нехай твоє серце веде тебе до заповітної мрії, хай душа твоя не знає самотності і смутку. Діаночка, бажаю бути справжньою королевою свого життя, еталоном краси і доброти, самим досконалістю, прикладом успішності, чарівності і жіночності.


Красиві листівки з днем народження Діані
















Найкращі привітання з днем народження Діані


Діана, з днем народження! Хочемо побажати тобі сибірського здоров’я, щоб все те, що ти робиш, приносило радість тобі і ніколи не було тяжким вантажем. Щоб завжди ти світилася від любові і радості,  завжди було що одягнути, а нічого вдягти не падало з шафи. Ти могла дозволити собі подорожувати і насолоджуватися красою нашого величезного світу. А чоловік тебе любив і завжди ставився до тебе як до богині.


Діана, в тобі є все – і розум, і грація і краса! Прийми в День народження найтепліші вітання та побажання щастя, добра, оптимізму. Хай удача і натхнення будуть твоїми вірними супутниками у щоденному житті. Нехай примножаться миті радості і насолоди, а любов супроводжує тебе дороговказною зіркою.


Діаночка, вітаю тебе з іменинами! Ти належиш до тих людей, які не люблять простих завдань і легких шляхів. Хочу побажати тобі, щоб повороти ніколи не були дуже крутими, а задачки не були з підступом! Нехай всі складності, що виникають на твоєму шляху, мали тільки позитивний результат!


Сьогодні свій черговий День народження святкує чарівна молода дівчина Діаночка, якій немає рівних під яскравим сонцем. Вона життєрадісна і товариська, в той же час рішуча і з твердим характером. Вона вміє постояти за своє щастя і дуже любить мріяти. Від імені всіх друзів я хочу побажати їй залишатися такою ж ніжною і лагідною, осяйної і чарівною, залишатися самою собою всім нам на радість! Нехай збудуться всі найзаповітніші мрії!


Діана, люба, сьогодні такий особливий радісний день – день твого народження! Сьогодні, здається, вся природа радіє в твою честь! І це не дивно, адже не кожен день народжуються такі люди! Хочу сказати, що для кожного величезне щастя, якщо є такий друг чи рідна людина, як ти!


Діана, ти прекрасна, немов Богиня ранкової зорі! Твій День народження – справжнє свято ‒ не тільки для тебе, але і твоїх близьких, рідних, друзів. Нехай всі побажання, сказані ними, неодмінно збудуться, а кожен день твого життя буде наповнений вічним сяйвом миру, добра і любові.


Щирі привітання з днем народження Діанці


Красива ти, як червоний колір,
Богиня ти, сумніву немає.
Кремень характер – так тверда,
Великодушна і горда.
Але все ж, Діаночка, що деколи
Твій погляд туманиться сльозою.
І хоч доля твоя світла,
Але більше хочеться тепла.
Окинь же ясним поглядом дні
І серце одного розплющ,
Дозволь душі перепочити,
Щоб з новою силою – в новий шлях!


Діана – як це божественно звучить!
І скільки в імені витонченого мистецтва!
Завжди мила, розкішний зовнішній вигляд –
Ну як чоловікам не впасти в безодню почуття!

В день іменин тобі бажаю бути
У всьому, завжди безперечно найкращою,
Творити, сміятися, вірити й любити,
Зустрічати частіше свій щасливий випадок!


Ти ж знаєш, що не тільки в день народження, але і в будь-який інший день я бажаю тобі тільки від щирого серця і дуже щиро всього прекрасного і життєрадісного! Кохання, яскравих, незабутніх зустрічей, вірних друзів, святкового настрою, виконання заповітних бажань та творчих звершень! З днем народження, Діанко!


Вітаю з Днем народження, Діана! Нехай життя буде безперервним потоком щасливих днів та чудових миттєвостей. Бажаю назад озиратися тільки з гарними спогадами, вперед дивитися з упевненістю у власних силах і доброю надією, а тепер залишатися чудовою людиною з люблячим серцем і відкритою душею!


З днем народження, Діанку, вітаю

І найкращого бажаю!

Хай завжди усе збувається

Найкраще, про що бажається.

Здоров’я, миру, щастя, ласки,

Життя щоб було, наче казка!


Щиро вітаю з днем народження, Діанко! Нехай здоров’я ніколи не турбує, а щастя чатує на кожному кроці життя. Легкого досягнення цілей і мрій. Живи своє найкраще життя! А ми тебе підтримуватимемо.


Сердешно вітаю з днем народження, чарівну Діану. Нехай життя буде полотном, на якому будні пишуть картину, наче да Вінчі, а вихідні — у стилі Ван Гога.


Діанко, дозволь тебе сьогодні привітати,
Бо день такий буває раз на рік,
Здоров’я й щастя щиро побажати,
На все життя, на довгий-довгий вік!
До сотні літ – без горя і журби,
Від гір, від сонця, від калини
Всіх благ земних – з роси й води
Бажаємо тобі всі нині!