Привітання з днем народження Христині

Щирі привітання з днем народження Христі


Христинка! Сьогодні чудове свято – твій день народження! Вітаю тебе і бажаю від щирого серця тобі: радості, сміху, щастя, ніжності, дружби… всього найкращого! Нехай твоє життя складається за твоїм планом!


Христина! Бажаємо, щоб діти радували тільки відмінними новинами, чоловік — завжди приємними сюрпризами, онуки — досягненнями нових висот, батьки — лише відмінним здоров’ям, начальство — постійним підвищенням зарплати.


Улюблена Христина, зі святом тебе! Попереду ціле життя, так нехай вона буде прекрасним і яскравим, наповненим всякими цікавими подіями і хорошими людьми. Будь щаслива і залишайся завжди такою же позитивною людиною!


Христина, ти така чарівна завжди, з посмішкою йдеш по життю і змушуєш позитивно дивитися на речі, що оточують. В день твого народження хочеться побажати завжди залишатися такою ж життєлюбний. Нехай краса з роками тільки збільшується, а мрії здійснюються.


Наша неповторна і чарівна Христинка у цей день іменин. Ми не хочемо бути банальними, але в першу чергу бажаємо тобі мати міцне здоров’я. Твій темперамент здатний обпалити, а твоєю енергією можна заразити кого завгодно. Нехай ще довгі роки ти не втрачає своєї енергії, ентузіазму, веселого і бойового настрою. Хоч сьогодні ти придбала на рік більше досвіду, але це не вплинуло на твою красу.


З днем народження, дорога та мила Христинка! Бажаємо завжди бути веселою, життєрадісною, щасливою, прекрасною душею і тілом. Сьогодні твої іменини, і в цей день бажаємо самого світлого настрою. Що ангел-охоронець завжди був з тобою і не покидав ні на секунду. Щоб удача посміхалась і щоб завжди була щаслива душа!


День іменин настав!
Ангела Господь послав.
Нехай Христині він допомагає
В біді та смутку не залишає!


Христина! Бажаю, щоб посмішка постійно висвітлювала обличчя, на очах блищали сльозинки лише від радісних і щасливих миттєвостей, думки завжди крутилися тільки навколо приємних новин, здоров’я ніколи не підводило.


Привітальні листівки з днем народження Христині





















Красиві привітання з днем народження Христині


З Днем народження, безцінна моя Христина! Бажаю тобі в цей святковий день не стояти біля плити, а керувати підготовкою виключно з дивана. Бажаю тобі нескінченного щастя, взаємної любові, нев’янучої краси, міцного здоров’я, і щоб всього цього багатства вистачило ще на сто років! Нехай течуть на рахунок грошові потоки, настрій завжди буде літнім і сонячним, всі проблеми забудуть дорогу до твого ганку, а удача і благополуччя отримають постійну прописку!


Христина, бажаю тебе добре зустріти твій День Народження, нехай він вдасться не на 100%, а на всі 250%! Нехай ти отримаєш те, що сама побажаєш і так швидко, як це тільки можливо. Бажаю тобі успіхів в житті і нехай вона буде присвячена саме тому, що тобі цікаво.


Мила і кохана наша Христина! Прийми вітання з Днем твого Народження! Бажаємо від щирого серця, щоб радість з обличчя ніколи не сходила! Щоб удача і щастя твій дім відвідали і не покидали вже ніколи! І що б любов порочну, світлу, ти в цьому році, нарешті, знайшла! З днем народження, люба!


Христина, ти така чарівна завжди, з посмішкою йдеш по життю і змушуєш позитивно дивитися на речі, що оточують. В День твого ангела хочеться побажати завжди залишатися такою ж життєлюбної, нехай краса з роками тільки збільшується, а мрії здійснюються.


З днем народження, дорога та мила Христинка! Бажаємо завжди бути веселою, життєрадісною, щасливою, прекрасною душею і тілом. Сьогодні твої іменини, і в цей день бажаємо самого світлого настрою. Що ангел-охоронець завжди був з тобою і не покидав ні на секунду. Щоб удача посміхалась і щоб завжди була щаслива душа!


Сердечно вітаю Вас з Днем народження, Христина. Хочу побажати Вам пережити мільйон щасливих моментів, зустріти тисячу цікавих людей і посміхатися більше сотні разів на дню. Всього Вам самого-самого найкращого!


Найкращі привітання з днем народження Христинці


Чудова наша Христина, вітаємо з днем народження! Нехай ти завжди будеш під охороною ангелів. Нехай вони тебе оберігають на всіх життєвих шляхах. Бажаємо досягти всього найкращого. Нехай ти станеш зразковою дружиною і мамою. Бажаємо завжди кохати та бути коханою.


Христино, сонечко, вітаю тебе. Побажати хочу, щоб стежка життя вилася райдужною і гладкою стрічкою, щоб на ній завжди була удача і любов, щоб у будь-якій справі ти могла досягти успіху, щоб ти завжди залишалася чудовою жінкою та неймовірно щасливою людиною.


Христина, сьогодні твоє день народження, тому ти маєш право на виконання будь-якого бажання. Нехай твій день буде чарівним. Нехай доля подарує свої сюрпризи і нагородить нежданим і несказанним щастям. Нехай воно ніколи не залишить твого будинку. Бажаю, щоб у твоєму серці завжди було місце для друзів і близьких.


З днем народження, з іменинами, наша рідна Христина! Бажаємо злата та срібла, повен дім любові і добра. А настрій щоб було, як у зіркової поп-діви. Щоб ангел-охоронець твій оберігав і зберігав твій спокій. Вітаємо з днем народження сердечно і любові бажаємо, звичайно. Будь милою і веселою кожен день і кожну годину.


З Днем народження, подруга! Нехай у твоєму житті, Христиночко, все складається, як не можна краще, вагон і маленький візок щастя спіткає до твого дому, і в очах вічно сяє вогонь радості і молодості. Вітаю!


День народження — свято! А святкує його Христина-іменинниця! Хочемо щиро тебе привітати і побажати всього найкращого. Ти чудова в цей день, квітни і пахни як бузок. Бажаємо цілу гору щастя, здоров’я, любові, щоб обійшли нещастя. Щоб завжди тобі дарувала доля посмішки і тепло. Щоб завжди тобі щастило. З днем народження, Христина!


З Днем народження Крістіну вітаю,
І щастя просто безмежного бажаю.
Любові величезною і благополуччя,
Ти найкрасивіша, ти просто в світі найкраща.

Бажаю, щоб в житті чудеса відбувалися,
Тебе щоб безтурботно і трепетно ​​любили.
Христині побажаю жити як ніби в казці,
Додав, щоб свято багато яскравої фарби.


Чудова наша Христина, вітаємо з днем народження! Нехай ти завжди будеш під охороною ангелів. Нехай вони тебе оберігають на всіх життєвих шляхах. Бажаємо досягти всього найкращого. Нехай ти станеш зразковою дружиною і мамою. Бажаємо завжди кохати та бути коханою.


Є у нас колега на ім`я Христина, Вона украшенье всього колективу. Колега Христина! Ми тебе цінуємо, Ми тебе любимо і поважаємо, Тому щиро в твій день народження Тебе вітаємо і щастя бажаємо.