Безкаркасні меблі в інтер’єрі кімнати для відпочинку: поради щодо вибору

Однією з найпопулярніших моделей безкаркасних меблів є крісло-мішок. Зазначимо, що в таких меблях спинка та сидіння це один й той самий єлемент констуркції. 

Низька ціна, високий рівень комфортабельності та простий дизайн чудово поєднуються між собою в одній моделі. Ще одна перевага таких меблів – універсальність. Крісло буде актуальним і для офісу, і для житлового простору. Асортимент меблів представлений великою кількістю стилів, форм та кольорів.

Вимоги до безкаркасної меблів у кімнаті відпочинку

Щоб отримати повне задоволення від придбання, слід використовувати низку критеріїв для вибору:

  • Розмір. Існує всього 3 розміри крісел. Для дітей та підлітків краще купувати маленькі моделі (S). Зріст від 164 до 180 см свідчить про необхідність вибору середньої моделі крісла (M). Великі крісла-мішки (L) підходять для людей із високим зростом. Окремо можна виділити дуже малі моделі для дітей у дитячому садку (XS).
  • Форма. Існує також і 3 основні форми. Найпопулярніша груша. Крім неї також є м’який шар та банан.
  • Матеріал зовнішнього та внутрішнього чохлів. Відсутність каркасу говорить про те, що все навантаження буде покладено на оббивку та наповнювач. Саме тому перевага надається міцним синтетичним матеріалам з високим ступенем зносостійкості. Найкращими матеріалами для пошиття чохла стали жаккард, оксфорд, вельвет. Внутрішні чохли виготовляються з тканин синтетичного походження;
  • Наповнювач. Наповнювачем є дрібні пластикові кульки. У діаметрі вони не повинні бути дуже великими. Чим дрібніші гранули, тим зручніше буде усадка і більше навантаження витримає матеріал.
  • Шов. Завжди звертайте увагу на шви, вони повинні бути якісними та міцними, без недоліків.

Якщо хочете купити безкаркасні меблі надовго, завжди дотримуйтесь цих рекомендацій.

Чому крісла-мішки ідеальні для інтер’єру кімнати відпочинку

Асортимент крісел на меблевому ринку наповнений величезною кількістю моделей, тому вибір на користь безкаркасних меблів має бути підкріплений вагомими перевагами, наприклад:

  • Безкаркасні меблі, ціни на які у 5-6 разів менші за класичні моделі, не поступаються їм рівнем комфортабельності.
  • Простий догляд. Знімний чохол дозволяє використовувати пральну машинку для чищення меблів. А іноді досить вологої ганчірки та 10% відсоткового спиртового розчину.
  • За рахунок великого навантаження на матеріали перевага завжди віддається висококласним та міцним тканинам. Вони є гарантом тривалого часу використання меблів.
  • Великий вибір форм та кольорів дозволяє легко підібрати крісло мішок для будь-якого стилю інтер’єру.

У 2022 році крісла-мішки вже добре знайомі користувачам, і ці переваги чудово всім відомі не тільки в теорії, а й на практиці.

Моделі рекомендовані до покупки

Примтекс плюс Volt — універсальна модель безкаркасних меблів, яка органічно виглядатиме в інтер’єрі офісу, вітальні або дитячої кімнати. Легкість виробу робить його мобільним, а міцність матеріалів дозволяє використовувати і за межами будинку. Крісло легко можна перетягнути у разі потреби, а в асортименті доступний величезний вибір кольорів. Виробник дає 12 місяців гарантії на меблі. Розміри меблів – 40x40x40 см.

Poparada Boss має солідний вигляд, що дозволяє йому легко вписатися в інтер’єр офісу. Виробник пропонує 4 варіанти тканини та великий вибір кольорів. Розмір крісла 100х90х90 см. Воно підходить для дорослих та підлітків.

Крісло-м’яч Poparada у розмірі L– буде однаково зручним для відпочинку після виснажливого тренування або перегляду улюбленого фільму. Розмір моделі — 30 см у діаметрі. У базовому варіанті виріб має традиційне забарвлення футбольного м’яча, але покупцям також доступні 4 інші варіанти стилістичного оформлення.

Висновок

Усі представлені порівнянню моделі об’єднані однаковим рівнем комфорту. Покупці в залежності від особистих уподобань можуть вибрати ту чи іншу форму, а також стиль. Незалежно від обраного крісла-мішка ви отримуєте надійні, міцні та зручні меблі для тривалого використання.