Віктор Микита зустрівся у Брюсселі з керівництвом однієї з найпотужніших компаній Бельгії

 

У межах робочого візиту до Брюсселя разом із командою Палати регіонів Конгресу місцевих та регіональних влад й послом Всеволодом Ченцовим на запрошення колег відвідали штаб-квартиру однієї з найпотужніших компаній Бельгії – Machiels Group, де зустрілися з її власником Луїсом Макіелсом і топменеджерами, повідомляє голова Закарпатської ОВА Віктор Микита.

Machiels Group об?єднує різні підприємства за трьома основними напрямками: відновлювальна енергетика, екологічний менеджмент та нерухомість з обігом у 400 мільйонів доларів. Вони працюють у 30 країнах світу. Особливо актуальними для нас стали напрямки діяльності Machiels Group з переробки сміття, альтернативної енергетики та будівництва. Майже вісімдесят років досвіду роботи у Європі і великі контракти з передовими країнами говорять про довіру й ефективність. Під час зустрічі оглянули виробничі потужності в місті Лімбург та ознайомилися з презентацією діяльності компанії.

У ході перемовин представили потенціал Закарпаття й план відновлення України. Луїс Макіелс і топменеджери висловили зацікавленість у перспективній співпраці за напрямками, які актуальні одночасно для компанії та нашого регіону.

Найближчим часом очікуємо з робочим візитом делегацію Machiels Group на Закарпатті.

 

Джерело