У Києві запровадили відключення електроенергії для уникнення аварій

Відключення триватиме для кожного клієнта не більше, ніж 4 години.

У ДТЕК Київські електромережі повідомили, що НЕК Укренерго запровадив відключення електроенергії у Києві для уникнення аварій з 23.24 19 жовтня. Про це йдеться у пресслужбі компанії.

«Відключення триватиме для кожного клієнта не більше, ніж 4 години. Однак вони можуть повторитись для деяких споживачів протягом доби дня через 8 годин, якщо Укренерго не відмінить застосування стабілізаційних відключень. Наприклад, якщо ваш будинок відключався з 8 до 12 ранку, то, якщо стабілізаційне відключення триватиме протягом дня, повторне відключення буде з 20.00 до 24.00.

Список вулиць, котрих може стосуватися таке відключення, розміщений на нашому сайті. Слідкуйте за оновленнями.

Для того, аби підтримати енергосистему, закликаємо всіх мешканців міста Київ споживати електроенергію помірно – вмикати енергоємні прилади по черзі, максимально знизити споживання електроенергії ввечері з 17.00 до 23.00. Бізнес клієнтів просимо обмежити використання зовнішнього освітлення фасадів офісів, ресторанів, торгових центрів.

Ці прості кроки допоможуть знизити необхідність відключень, або кількість відключених будинків. Наразі це найкраща підтримка енергетиків, котрі в режимі 24/7 роблять все можливе, щоб кожен вдома мав світло.

Бережіть себе та рідних! Віримо в перемогу!», — сказано у повідомленні.

Раніше ми писали, що українців попередили про обмеження постачання електроенергії 20 жовтня.

Джерело