Росія вдарила дронами по Харківській області 20 лютого — Події

Росія вдарила дронами по Харківській області 20 лютого  - Події

Фото: т.ме/синєгубов

Армія РФ завдала удару по Харківській області, цього разу вони запустили дрон-камікадзе, є жертви. Про це повідомив голова Харківської обласної державної адміністрації Олег Синегубов.

– У селі Петропавлівка Куп’янського району до цивільного автомобіля потрапив ворожий дрон-камікадзе. У цей момент у транспортному засобі перебували троє пасажирів, повідомив він.

Він зазначив, що в результаті атаки двох чоловіків 38 і 50 років загинули на місці, 48-річну дружину останнього з пораненнями доставили до медичного закладу. Синегубов також повідомив, що всі троє були робітниками місцевої ферми і вони поверталися додому, коли їх застав дрон.

Російські військові 20 лютого обстріляли Нікопольський район Дніпропетровської області, поранення отримали троє людей, 87-річну жінку із серйозними пораненнями руки перебуває у критичному стані. Цього дня російський дрон атакував житловий будинок у Новослобідській громаді Конотопського району Сумської області, вбивши п’ятьох членів однієї родини, включаючи матір, двох синів, бабусю і жінку, яка перебувала в гостях. Удар відбувся вночі, коли люди спали. У ніч на вівторок Росія атакувала Україну з використанням двох зенітних ракет С-300/С-400, керованої ракети Х-31 і 23 безпілотників «Shahed» з Приморсько-Ахтарська. Українські ВПС повідомили про успішну оборону, збиті всі 23 безпілотники «Shahed».
Джерело