Ракетний удар по Київщині: кількість постраждалих збільшилася до шести — Події

Ракетний удар по Київщині: кількість постраждалих збільшилася до шести  - Події

Фото: t.me/pgo_gov_ua

Кількість постраждалих внаслідок падіння уламків ракет та дронів в одному із населених пунктів Київської області після російської атаки 16 червня збільшилася до шести осіб. Серед них одна дитина. Про це повідомив голова місцевої ОВА Руслан Кравченко.

— Ворог атакував область ракетами та БпЛА. Завдяки професійній роботі наших захисників усі цілі збиті. На жаль, внаслідок падіння уламків в одному із населених пунктів області поранення отримали шестеро людей, серед них одна дитина, — розповів він.

Кравченко зазначив, що один із постраждалих – водій автотранспорту, який отримав поранення під час перевезення хліба. Усім надається необхідна медична допомога.

Крім того, у Київській області зруйновано три приватні будинки, 13 будинків потребують капітального ремонту. Ще 15 будинків та дві господарські будівлі мають незначні пошкодження. За його словами, всім власникам будинків буде надано необхідну допомогу. Також внаслідок падіння уламків виникло займання лісової та трав’яної підстилки, яке було оперативно локалізовано.

Під час російської атаки вдень 16 червня сили ППО знищили 12 ракет і 2 розвідувальні БпЛА, повідомили Повітряні сили ЗСУ. Це була перша ракетна атака РФ за останні три дні. До цього ворог бив по Києву 13 червня. Усі ракети були збиті.
 

Джерело