Привітання з днем народження онуку

Привітання з днем народження онуку до сліз


Дорогий мій внучок, щиро вітаю з Днем народження. Бажаю ніколи нев’янучої юності, завжди безмірного здоров’я і всього того, що забажаєш собі сам. Нехай в твоєму серці постійно живуть безсмертний оптимізм, душевна відрада і нескінченна радість. І знай, що дідусь тобою пишається, мій дорогоцінний!


Дорогий наш внучок, ми від усього серця вітаємо тебе з чудовим святом і бажаємо, нехай твоя щаслива справжня нитка зірочка з кожним днем ​​світить тобі все яскравіше і яскравіше. А твій ангел-хранитель по дорозі життя ні на крок не відступає від тебе. Бережи себе і дорогих серцю людей!


Дорогий мій онук, від душі з днем народження! Твій дідусь завжди прийде до тебе на допомогу в будь-яких обставинах життя! Я тобі бажаю, щоб у тебе ніколи не було розчарувань. Щоб ніколи не доводилося робити болісний вибір. Щоб життя була легка і безтурботна.


Онучок, сьогодні твій День народження, і це важлива подія для усієї нашої родини! Від щирого серця дарую тобі найщиріші побажання любові, достатку, здоров’я, благополуччя, радості, ніжності, доброти, краси і чудових, яскравих миттєвостей. Нехай все буде добре, і кожна подія радує тебе і приносить щастя!


Ми бабуся і дідусь поспішаємо тебе привітати з днем ​​народження. Пообіцяй нам що ти завжди залишишся таким, який ти є. Нехай твоя доброта ніколи не в’яне. І все тільки найкраще відбувається в твоєму житті. Ми тебе дуже любимо.


Милий онук з днем ​​народження вітаю, бажаю скоріше свої цілі досягти. Чи не старайся вгадати щось наперед, нехай життя тобі всього потроху принесе. Кожна хвилина нехай радість подарує, і ангел хай тебе береже. Дідусь поруч це пам’ятай завжди, нехай життя вирує як річка. Все у тебе друг мій попереду, ти тільки впевнено до цього йди.


Привітання з днем народження онуку своїми словами


Мій дорогий онук, ти моє ясне сонечко! Знай, що твоя бабуся завжди чекає тебе на чай. А сьогодні я хотіла б привітати тебе з днем народження! Від усієї душі хотілося б побажати величезного щастя і великих досягнень! Нехай всі квіти дарують свій аромат тобі, а всі птахи співають в твою честь.


Вітаю тебе, мій дорогий онук, з днем народження. Побажаю тобі сміливості і спритності, бравого таланту і неймовірних здібностей, міцного здоров’я і вірної любові, вдалого шляху до цілям і невгасимого щастя життя.


Хочу привітати від душі дорогого онука з народженням на білий світ! Бабуся бажає тобі майстерності і таланту, отримати гарну освіту і знайти своє місце в житті. Нехай кожен день приносить тобі радість, успіх і все найкраще і світле. Бажаю тобі бути на висоті і втілювати задумане.


Вітаю чудесного онука з іменинами! Бабуся бажає тобі творчого потенціалу, розкриття своїх можливостей, найулюбленішу і прибуткову роботу. Хай не вичерпується ентузіазм і буде радість без кордонів. Бажаю тобі насолоджуватися життям і бути найпершим в будь-якій справі.


Сьогодні день народження у мого онука! Щиро вітаю тебе з цим днем і бажаю успіхів у навчанні та міцного здоров’я. Ти завжди нас відвідував, не забував! Я хочу, щоб ти просто був щасливий і веселий, а ми, дивлячись на твої успіхи, щиро порадіємо, і знай, підтримаємо тебе у всіх починаннях!


Чудесного онука поспішаю привітати з радісним і світлим днем – з днем народження! Ти ще мало знаєш в житті, але зате в тебе є талант і багато сил. Нехай втілюються твої ідеї. Бажаю тобі доброти, товариськості, щастя, радості, нехай кожен день дарує тобі нові відкриття.


Від щирого серця з днем іменин бабуся вітає онука. Бажаю тобі перемог на любовному фронті, щастя в особистому житті, довгих років і багато друзів. Хай будуть веселі пригоди і багато хороших новин і довгоочікуваних гостей. Бажаю тобі кохання, миру, щастя, добра.