Привітання з днем народження для дружини

Моя мила, чудова, чудова дружина, з днем ​​народження! Будь найщасливішою, здоровішою та успішнішою! Залишайся такою ж ніжною, чуйною і жіночною. Дякую, що стільки років ми йдемо по життю рука об руку! Зі святом!

***

З Днем народження, кохана! Цього дня хочеться побажати тобі всього найпрекраснішого, що є в цьому світі. Нехай з кожним роком ти стаєш лише красивішим, мудрішим і сильнішим. Нехай кожен новий день приносить масу позитивних емоцій, усмішок, світла та радості. Я люблю тебе!

***

Зі святом, дорога дружина! Бажаю бути по-справжньому щасливою, ніколи не боліти і не боятися мріяти. Адже в тебе обов’язково вийде все, що ти захочеш втілити. Ти моя любов, моє світло і моя підтримка, а я завжди буду для тебе надійним тилом і опорою, дбатиму і оберігатиму, обіцяю! З Днем народження!

Моя улюблена дружина, найдорожча та єдина у всьому світі, з твоїм днем! Я вдячний богу, що він подарував мені тебе – найкращу дружину та маму для наших дітей. Я хочу побажати справжнього жіночого щастя, міцного здоров’я, невичерпного натхнення та величезної любові до цього життя! Знай, що завжди поруч, завжди прийду на допомогу і зроблю все для твого благополуччя. Я нескінченно тебе кохаю!

***

З Днем народження рідна! Нехай щастя не покидає тебе, нехай здоров’я б’є ключем, нехай усі мрії виконуються в одну мить, нехай весь всесвіт любить тебе і я разом з нею! Адже ти маєш найпрекрасніші жіночі якості: красива, розумна, добра, чуйна, ніжна, дбайлива, ласкава, мудра, жіночна… знаєш, я не знайду стільки слів у цьому світі, щоб передати, наскільки я щасливий, що саме ТИ моя дружина!

***

Цього особливого дня я поспішаю привітати тебе, моя єдина та неповторна дружина! Якби у мене запитали: «Хто найпрекрасніша жінка на планеті?», я б не замислюючись відповів, що це ти. Хочу побажати тобі світити яскравіше за сонце і цвісти прекрасніше за троянду. Нехай жодних перешкод не буде на твоєму шляху, а якщо й будуть, то знай, що я завжди поруч, щоб допомогти тобі з ними впоратися. Будь щасливішою за всіх на світі та знай, що я люблю тебе!