Привітання з днем народження для дівчинки

Сьогоднішній день таїть у собі безліч чудес та чарівництва, бо це твій день народження! Нехай сьогодні, завтра і завжди ти будеш принцесою, а світ довкола тебе – великою казкою!

***
Сьогодні день народження найкращої дівчинки на світі! Смійся, радуйся, посміхайся та насолоджуйся цим яскравим святом. А свічки, які ти задуєш на торті, неодмінно подарують виконання всім твоїм бажанням!

***
Минуло зовсім небагато років, як сталося головне диво на землі – твоє народження. А ти вже така велика! Бажаємо тобі всього найчарівнішого, найсмачнішого і, звичайно ж, казкового в цей чудовий день.

***
Сьогодні найкращий день у році, тому що саме в це заповітне число ти з’явилася на світ. Ми дружно вітаємо тебе з цією знаменною датою, і бажаємо всього найсвітлішого і найдобрішого. Нехай твоє миле личко завжди прикрашає посмішка, а очі яскраво блищать від щастя. З Днем народження!

***
Що це таке відбувається? Всі феї світу літають біля тебе, вони махають своїми чарівними паличками, від яких виходять тисячі різнокольорових вогників і все стає таким чарівним. А я знаю, чому все саме так, бо в тебе день народження. Прийми мої найдобріші привітання та побажання – будь принцесою, живи в казці та вір у чудеса, вони поряд!

***
Сьогодні ти сяєш як найяскравіша зірочка, сьогодні ти в центрі уваги, сьогодні тобі додався ще один рік. Вітаємо тебе з днем ​​твого народження і бажаємо рости розумною, доброю та слухняною дівчинкою. Нехай у тебе завжди будуть найвірніші друзі, найсмачніші солодощі та найкращі іграшки. Будь щасливою та посміхайся якнайчастіше!