Привітання з днем народження бабусі

Короткі вітання

Дорога і улюблена бабусю, цього святкового дня ти гідна найтепліших і найдобріших слів. Твій день народження – свято для всіх нас. Будь здорова і посміхайся частіше, тому що твоя посмішка яскравіше сонечка.

***

Дорога бабусю, вітаю з днем народження! Бажаю міцного здоров’я, підтримки та розуміння близьких людей, щасливої посмішки та чудового настрою! Будь сповнена оптимізму та життєвої енергії! Я тебе люблю!

***

У світі багато бабусь хороших, але найкраща, звичайно, моя. Бабусю, з днем ​​народження тебе! Найміцнішого здоров’я та найдовших років життя!

***

Твоя турбота — дорожча за золото, твої поради — наймудріші, дякую тобі, наша дорога бабусю, за те, що ти є! Ми дружно вітаємо тебе з днем ​​народження і бажаємо, щоб ти жила довго-довго, у здоров’ї та радості!

Привітання у прозі

***

Дорога бабусю, хоча часом так хочеться назвати тебе мамою, другою мамою, бо настільки ти мені близька. Я вітаю тебе з твоїм днем ​​народження, це свято для мене нескінченно важливе, адже якби ти не народилася, то не було б і мене. Дозволь побажати тобі всього найважливішого і найпотрібнішого, я хочу, щоб ти завжди була здоровою, щоб усмішка завжди сяяла на твоєму обличчі. І знай, незважаючи на рідкість наших зустрічей, серцем я завжди з тобою поряд.

***

Дорога наша бабуся, ми всі тебе дуже поважаємо, цінуємо, любимо та вітаємо з днем ​​народження. Щиро просимо, щоб ти не рахувала свої роки, тому що ми попросили небеса, щоб ти жила вічно, це нам так важливо. Ти вносиш у наше життя стільки добра та казки, дякую тобі за це величезне! Бажаємо тобі багато здоров’я і якнайбільше радості у всьому.

***

І навіть якщо цілий світ почне зі мною сперечатися, я все одно не здамся і твердо відстоюватиму те, що моя бабуся, найкраща бабуся у всьому всесвіті. Дорога моя бабуся, я вітаю тебе з днем ​​народження. Попри всі роки ти в мене справжня квіточка, нехай краса твоя цвіте, здоров’я міцніє, а щастям осяяється кожна хвилина твого життя.