Привітання з днем народження дівчині

Вітання дівчині з днем народження у прозі

 


Вітаю тебе і бажаю приємного відпочинку продуктивної роботи. Бажаю вірних друзів та сильних і романтичних чоловіків. Нехай тебе підкорить мужній красень, який буде носити тебе на руках, любити, пестити і леліяти. Вітаю тебе!


Нехай у тебе завжди знаходиться хвилинка на подруг, на манікюр, на улюблений серіал і просто так повалятися на дивані. Бажаю нового, яскравого, затишного, теплого, смачного. І щоб ні одне з них не зашкодило фігурі. Гармонії в душі і злагоди зі світом. З днем народження, чудовий чоловічок!


Милу і чарівну дівчину, вітаємо з днем ​​народження! Бажаємо – любові і взаємності, ніжності і уваги, краси і здоров’я. Будь щаслива завжди і всюди. Досягай своїх вершин і з кожним днем ​​будь все краще і красивіше!


Сьогодні, я звичайно дуже радий, що можу привітати з днем ​​народження саму жіночну дівчину на світі. Я бажаю тобі завжди залишатися такою ж сяючою, життєрадісною, чарівно прекрасною, а також завжди бути люблячою і коханою, і дуже-дуже щасливою.


Дорога наша красуня! В день твого народження ми хочемо від щирого серця привітати тебе і побажати всього самого найкращого і чарівного, що може тільки відбутися в житті. Нехай твій життєвий шлях буде приємний і легкий, зустрічай лише тих людей, які привнесуть в твоє життя любов, мир і тепло. Просимо тебе залишатися такою ж квітучою і чарівною завжди.


Вітаю з днем ​​народження милу і прекрасну дівчину! Бажаю тобі весняного настрою, легкості і тепла. Нехай завжди сонцем світяться твої очі. Щастя тобі, здоров’я, реалізації в улюбленому занятті. Будь завжди позитивної і доброї, уважною і стрімкою. Посміхайся, красуня, попереду ще багато цікавого!


Гарні привітання для дівчини в день народження


З днем ​​народження вітаю чудову дівчину. Бажаю сміятися від душі, щиро посміхатися, завжди сподіватися тільки на хороше, постійно прагнути до своїх ідеалів, ніколи не відмовлятися від заповітної мрії, брати все найкраще від свого життя і завжди тримати високу планку пишноти і краси.


З днем народження вітаємо прекрасну дівчину — красуню. Нехай опромінюються сонячним промінням дні, пурхають метелики навколо. Ти — ідеал жіночої краси: струнка, розумна, благочестива, хоча деколи буваєш і вельми красномовна. Щастя, любові і пахощів!


З днем народження! Хай небо буде голубе, на душі весна, в голові легкий вітерець, на плечі сумка від Гуччі, на ногах туфлі від Лабутена, у вухах сережки з діамантами, в руках квіти, і повні штани жіночого щастя. А ще, нехай буде поруч з тобою той, хто це все піднесе тебе, до твоїх ніг!


Вітаю тебе З днем народження! Бажаю яскравих вражень, здійснення мрій, хай здійсняться всі мрії, нехай шанувальники дарують оберемками квіти. Хай молодість твоя триватиме вічно і щастя юності нехай буде нескінченним!


Вітаю з днем народження! Бажаю кожен день прокидатися з відчуттям щастя і в найкращому настрої. Нехай здоров’я і гроші за замовчуванням тільки множаться, а мрії і бажання виконуються як можна частіше, дозволяючи радіти новим перемогам і завжди посміхатися.


Бажаю тобі хорошу роботу – добу через шість! Хорошу зарплату – щоб після шопінгу ще купа грошей залишалося! Гарного хлопця – простого ідеального! Подруг – з тих, які завжди готові до пригод! Вітаю!


Мила моя, прийми мої щирі слова на честь твого дня! Хочу сказати тобі, що ти прекрасна людина. Нехай у твоїй долі буде багато любові! Щирої, міцної і справжньої! Такий щоб душа співала і пурхала від радості і щастя! Звичайно ж успіху у всіх справах! Нехай все задумане втілиться в життя!