Наталі Портман вперше прокоментувала зраду чоловіка

Наталі Портман

Чоловіка зірки застали за поцілунками з 25-річною активісткою із захисту клімату у Франції.

Американська акторка Наталі Портман вперше відреагувала на зраду її чоловіка Бенжаміна Мільп’є з 25-річною еко-активісткою Каміль Етьєн. Про це повідомляє Us Weekly.

Джерело, близьке до зірки фільму Ніяких зобов’язань, розповіло, що 41-річна знаменитість відчуває себе «приниженою», проте вона залишається відданою своєму шлюбу і намагається пробачити невірного обранця.

«Наталі вважає, що інтрижка Бенджаміна була коротким і безглуздим зв’язком, який нічого для нього не означає», — сказав інсайдер.

Також за словами джерела, Портман «хоче перевірити, чи здатна вона відновити свою довіру» до чоловіка, щоб їхні діти «не росли в розбитій сім’ї».

Однак, другий інсайдер каже, що володарка Оскара не знає, чи відновлять вони з Мільп’є свої стосунки після скандалу. «Зараз вони розмовляють і працюють над цим разом заради своїх дітей», — пояснює джерело, зазначаючи, що він «шкодує» про свої дії.

Раніше повідомлялося, що папараці Хорді Мартін шокував публіку зізнанням про зради колумбійській співачці Шакірі з боку її колишнього коханого Жерара Піке.

Наталі Портман підтримала український народ

Джерело