Ліверпуль представив першого новачка

Фото: Getty Images Мак Аллістер віднині гратиме за Ліверпуль

«Мерсисайдці» поповнились футболістом Брайтона та збірної Аргентини Алексісом Мак Аллістером.

Ліверпуль завершив перший трансфер цього літа. «Мерсисайдці» офіційно представили, у якості свого гравця Алексіса Мак Аллістера.

Аргентинець перейшов до «червоних» з Брайтона Роберто де Дзербі. У складі «чайок» за минулий сезон він забив 10 голів і віддав 2 асисти в 35 іграх чемпіонату Англії.

Наразі ані деталі контракту, ані сума трансферу не розкриваються. Утім раніше британські ЗМІ повідомляли, що чемпіон світу підписав угоду до 2028 року. Попередня команда отримає у якості компенсації 35 млн євро одразу, і ще 20 млн бонусами.

«Це приголомшливе відчуття. Це мрія, що збулася, це приголомшливо — бути тут, і я не можу дочекатися початку роботи.

Я хотів бути в команді з першого дня передсезонки, тож добре, що все готово. Я з нетерпінням чекаю зустрічі зі своїми товаришами по команді».

Це був фантастичний рік для мене — чемпіонат світу, те, чого ми домоглися з Брайтоном — але тепер настав час подумати про Ліверпуль і постаратися стати найкращим гравцем і найкращою людиною з кожним днем.

Відтоді, як я виграв Кубок світу, я сказав, що хочу виграти більше трофеїв, і я думаю, що цей клуб допоможе мені в цьому — така мета, а коли ти в такому великому клубі, як цей, ти повинен вигравати трофеї. Тож це те, чого я хочу.

Відтоді, як я приїхав сюди, я бачу, наскільки великий цей клуб — гравці, персонал, усе. Я дуже радий і з нетерпінням чекаю можливості грати за цей клуб», — розповів прес-службі Ліверпуля Мак Аллістер.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що мадридський Реал придбав у Боруссії Дортмунд Джуда Беллінгема.

 

Джерело