Калитвинцева звільнили з посади наставника Полісся

Фото: ФК Полісся Калитвинцев більше не тренує Полісся

Головний тренер житомирської команди пішов з посади через незадовільні результати в чемпіонаті.

Юрій Калитвинцев більше не головний тренер Полісся. Про це офіційно повідомила пресслужба житомирського клубу. Йдеться, що фахівець подав у відставку, а керівництво її прийняло.

Президент клубу Геннадій Буткевич розповів, що тренер подав самостійне рішення на тлі незадовільних результатів.

«Юрій Миколайович Калитвинцев прийняв рішення самостійно піти у відставку. Це було надважке для нього рішення, так само і для мене — погодити його. Юрій Калитвинцев — людина, яку я надзвичайно поважаю. З кожним роком нашої співпраці ця повага ставала тільки сильнішою. У нас сформувалися тісні і довірчі стосунки, які я дуже ціную і ніколи не забуду того, що він зробив для футбольного клубу Полісся.

Взагалі за весь період нашої співпраці він завжди знаходив розумні рішення та достойно справлявся з усіма труднощами. Але зараз, за його словами, він відчуває втому і не може підвести команду, тому рішення про відставку Юрія Миколайовича — одне з найскладніших як для нього, так і для мене», — сказав Буткевич.

З 12 березня виконуючим обов’язки тренера Полісся буде Сергій Шищенко. Зазначимо, що житомирська команда не виграє у шести поспіль турах УПЛ та опустилася вже на 6-те місце.

Раніше стало відомо, що Шахтар відзаявив Дмитра Чигринського з УПЛ.

Джерело