Інгулець звільнив головного тренера

Фото: ФК Ингулец Лавриненко більше не тренер Інгульця

Сергій Лавриненко залишив посаду наставника команди після поразки від Металіста 1925.

В Українській Прем’єр-лізі відбулася чергова тренерська відставка. Свою посаду втратив наставник Інгульця Сергій Лавриненко. Відбулося це після чергової поразки команди. Цього разу Інгулець програв Металісту 1925 з рахунком 1:2.

Після матчу президент клубу Олександр Поворознюк оголосив про зміну тренерського містка.

«Хочу висловити щирі слова подяки за багаторічну працю та значний внесок у розвиток ФК Інгулець Сергія Лавріненка. Я ціную та поважаю його як професіонала та просто чудову людину.

«Дякую його за віддачу та старання. Але футбол — це завжди емоції та терпіння! Але терпіння колись закінчується. Я думаю, не тільки у мене, а й у всіх уболівальників клубу.

Тому я ухвалив рішення — попрощатися із Сергієм Лавриненком і дати можливість проявити себе новим, перспективним людям.

Усі наступні ігри футболістів тренуватиме в.о. тренера Младен Бартулович. Усі деталі повідомлю найближчим часом. Футбол має бути віддушиною для нас у такі складні часи, тому працюватимемо на перемогу», — йдеться у заяві на офіційному сайті клубу.

Зазначимо, що Сергій Лавриненко очолював Інгулець із серпня 2016 року. Після 11 зіграних турів сезону-2022/23 команда з Петрового йде на передостанньому місці, набравши всього сім очок.

Джерело