Генератор та медобладнання від Дармштадта передали для дитячої лікарні в Ужгороді

У межах робочого візиту мер Дармштадта Йохен Парч побував сьогодні і в Ужгородській міській дитячій клінічній лікарні. Очільник німецького міста-побратима Ужгорода передав медзакладу генератор та обладнання для проведення фіброгастроскопії й колоноскопії.

 

Ужгородський міський голова Богдан Андріїв вкотре подякував німецьким партнерам за допомогу, зокрема, що завдяки устаткуванню можна буде проводити маленьким пацієнтам, серед яких і діти-переселенці, обстеження гастроентерологічного профілю. За словами директора КНП «Ужгородська міська дитяча клінічна лікарня» Ігоря Рошка, таке обладнання було необхідне для роботи медичного закладу, тож висловив вдячність за те, що партнери з Дармштадту відгукнулися на цей запит.

Також у зустрічі з медиками взяли участь секретар Ужгородської міської ради Арсен Мелкумян, начальниця управління міжнародного співробітництва та інновацій міськради Вікторія Тарахонич, радник міського голови, депутат міськради Григорій Шевчук, голова ГО «Партнерське об'єднання «Ужгород – Дармштадт» та БФ «Центр гуманітарної допомоги «Совине гніздо» Вікторія Синьо.

Ужгородська міська рада

 

Джерело