У Мадриді через ураган Дана затопило метро — Події

У Мадриді через ураган Дана затопило метро - Події

Ураган «Дана» та проливні дощі призвели до сильних повеней в Іспанії. Метро в Мадриді залило водою. Мешканців столиці та області Манча-Альта-де-Толедо закликають не залишати свої домівки. Про це повідомляє RTVE Noticias.

Через сильні шторми, що обрушилися на велику частину Іспанії, практично 10 тисяч людей не могли виїхати зі своїх будинків та квартир в неділю. У муніципалітеті Альканар в Каталонії, розташованому на північному сході країни, через загрозу сильних повеней діє заборона виходити на вулиці на невизначений термін.

Для Андалусії, Кастилії-Ла-Манчи та столиці країни Мадрида національна метеорологічна служба Aemet оголосила найвищий рівень небезпеки — червоний.

У Мадриді через ураган Дана затопило метро - Події

За попередніми даними, негода спричинила загибель двох чоловіків у віці 34 та 31 рік. За інформацією ЗМІ, посилаючись на владні органи, ці двоє разом з іншими восьмеро людей займалися каньйонінгом в Сарагосі, коли, за словами їхніх супутників, вони впали у штормову воду та потонули.

Раніше повідомлялось також про сильну зливу на фестивалі Burning Man у США. Внаслідок негоди загинула людина. ЇЇ знайшли у пустелі, але реанімувати потерпілу не вдалося.  

Джерело