Волинські ветерани та члени їх сімей отримують гранти на розвиток бізнесу

З початку реалізації ветеранського компоненту грантової програми «Власна справа» її переможцями стали вже 71 ветеран та члени родин учасників бойових дій, які загалом отримають 26 млн грн, інформує Волинський обласний центр зайнятості.

— Попит на гранти від держави на розвиток власної справи серед наших захисників та захисниць, а також членів їхніх родин, зростає. Нагадаю, ветеранський компонент грантової програми «Власна справа» стартував у квітні, і за умовами програми наші захисники та члени їхніх родин можуть отримати фінансову підтримку до 1 млн грн на підприємництво, — зазначила днями заступниця міністра економіки України Тетяна Бережна.

Щодо ситуації на Волині, то у 2023 році 7 осіб з числа учасників бойових дій та членів їх сімей подали заявки на отримання грантів на створення або розвиток власного бізнесу, з них 6 – підприємці, а 1 – фізична особа.

Після прийнятих позитивних рішень, два підприємці вже отримали кошти на свої рахунки та розпочали реалізацію бізнес-планів. Сумарно, усім грантоотримувачам, які мають позитивні рішення виділять 1 млн 250 тис. грн.

Щодо власне діяльності, то бізнес-проєкти підприємців зосереджені у сферах роздрібної торгівлі.

Ми ж нагадуємо, що детальну інформацію про грант можете прочитати за посиланням: https://diia.gov.ua/…/grant-dlya-veteraniv-ta-chleniv… . Там же відразу можна подати заявку.

За додатковою інформацією або ж консультацією роботодавців можна звернутися за телефонами:

Волинський ОЦЗ: (044) 244 94 69;

гаряча лінія ВОЦЗ: 066) 353 74 95, (068) 063 42 15.

Окрім того, ви завжди можете написати на наші офіційні сторінки в Фейсбук https://www.facebook.com/vocz300/, Телеграм https://web.telegram.org/a/#-1261623481 , Інстаграм https://www.instagram.com/voldczgovua/

Джерело