У Сваляві поліція затримала водійку, яка смертельно травмувала пішохода

Слідчі Головного управління Національної поліції в Закарпатській області відкрили кримінальне провадження за фактом смертельної аварії у місті Свалява Мукачівського району.

 

Від отриманих травм на місці події помер пішохід-пенсіонер. Водійку затримали та помістили в ізолятор тимчасового тримання. 

24 березня, о 19:00 на гарячу лінію «102» надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду у місті Свалява Мукачівського району.

За викликом одразу виїхала слідчо-оперативна група поліції та слідчі Головного управління поліції області. Правоохоронці провели першочергові слідчі дії та огляд місця події. Попередньо встановлено, що 46-річна місцева жителька керуючи автомобілем «Lexus» рухалась по вулиці Головній. Жінка не врахувала дорожньої обстановки, внаслідок чого допустила наїзд на 67-річного чоловіка, який саме переходив проїжджу частину дороги. Від отриманих травм пенсіонер помер на місці.

46-річну водійку освідували — за кермом вона перебувала твереза. Транспортний засіб поміщено на штрафмайданчик поліції, а фігурантку поліцейські затримали у порядку статті 208 КПК України.

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого слідчі Головного управління Національної поліції в Закарпатській області відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України.

У справі призначено ряд необхідних експертиз для встановлення всіх об’єктивних обставин аварії. Слідство у справі триває.

Відділ комунікації поліції в Закарпатській області

 

Джерело