Топ книжки з охорони здоров’я від видавництва «OldiPlus»

 

Збереження і відновлення здоров’я завжди було надважливим питанням, вирішити яке можливо лише за допомоги кваліфікованих медиків. Відповідно, медичні працівники повинні не тільки мати базову освіту, а й постійно поглиблювати знання, знайомитись з новітніми технологіями і методами лікування й профілактики захворювань. Видавництво «OldiPlus» постійно оновлює асортимент видань з медичної тематики, друкує новинки, що користуються попитом у фахівців. Пропонуємо підручники з охорони здоров'я, що користуються найбільшим попитом у відвідувачів інтернет-книгарні видавництва.

«Лікування поранених з бойовими ушкодженнями живота (за досвідом АТО/ООС)» — бойовий досвід медичної науки

Видавничий цикл, присвячений проблемам надання медичної допомоги постраждалим у зоні бойових дій, збагатився одинадцятою книгою серії. «Лікування поранених з бойовими ушкодженнями живота (за досвідом АТО/ООС)» це колективна монографія, у якій зібрано, проаналізовано й запропоновано для ознайомлення бойових медиків багатий досвід науковців і практикуючих лікарів військової медицини. Вивчення узагальненого досвіду, яким фахівці діляться з колегами у розділах цієї праці, сприятиме підвищенню кваліфікації і розширенню можливостей медиків, що надають допомогу пораненим з такими ураженнями в умовах фронтової медицини. Монографія створена за сприяння Національної академії медичних наук України і Міністерства охорони здоров’я України.

«Внутрішні хвороби» — навчальний посібник

Навчальний посібник «Внутрішні хвороби», призначений для студентів стоматологічних факультетів, користується незмінно високим попитом вже понад двадцять років. Нове, друге видання, зазнало переробки і доповнень, що враховують новітні досягнення у медичній сфері, та зберегло широту охоплення питань, щодо можливих захворювань внутрішніх органів. У посібнику наведено класичні і сучасні методики обстеження пацієнтів, запропоновані актуальні відомості щодо етіології, патогенезу, клініки, діагностики, лікування і профілактичних заходів стосовно вказаних захворювань. Підручник відповідає навчальній програмі профільних вишів.

«Реабілітаційне обстеження в практиці фізичного терапевта»

Посібник «Реабілітаційне обстеження в практиці фізичного терапевта» стане у нагоді не тільки студентам і викладачам терапевтичного напряму, а й реабілітологам-практикам, які прагнуть вдосконалювати методи своєї роботи. Розділи посібника знайомлять з новими методами діагностування порушень рухового апарату, розглядають специфіку обстеження пацієнтів різних вікових груп, що мають порушення загальної і дрібної моторики, а також пропонують новітні ідеї щодо застосування у ході реабілітаційної практики технологій сучасного обстеження.

«Реабілітаційна діагностика в неврології»

Підручник «Реабілітаційна діагностика в неврології» складено у відповідності до навчальної програми магістерського рівня за напрямом «Фізична терапія, ерготерапія». Окремі розділи посібника присвячені сучасним методикам реабілітаційного обстеження пацієнтів щодо різних неврологічних розладів. Теоретичний матеріал підручника містить сучасні здобутки вітчизняних і зарубіжних вчених з даного напряму, які супроводжуються практичними завданнями з використання ефективних діагностичних тестів. Великий обсяг ілюстративних матеріалів, що супроводжують теоретичну частину, сприяє швидкому засвоєнню інформації.

Ці та багато інших книжок за тематикою «Охорона здоров’я» запропоновані у відповідному розділі інтернет-книгарні «OldiPlus». Запрошуємо відвідати крамницю, скориставшись посиланням https://oldiplus.ua/.

 

Джерело