Скандал в МЮ: Грацець розкритикував слова головного тренера

Фото: Getty Images Санчо виступив з критикою на адресу слів тен Хага

Через невдалий старт в англійській Прем’єр-лізі у клубі починають шукати винних у результатах.

Манчестер Юнайтед невдало розпочав цей сезон в англійській Прем’єр-лі. У чотирьох стартових турах титулована команда зазнала двох поразок. Останньої від Арсенала з Олександром Зінченком у складі.

Після таких результатів у клубі почали шукати винних. Так головний тренер «червоних дияволів» Ерік тен Хаг відповідаючи на питання після гри із «канонірами», дозволив собі критику на адресу одного із найбільш коштовних гравців — Джейдона Санчо. Розповівши, чому англійця не було у заявці.

«Санчо не опинився у заявці через те, як він показує себе на тренуваннях. У Манчестер Юнайтед потрібно щодня досягати рівня. Тому його не було у цій грі», — заявив тен Хаг.

Футболіст не став терпіти образливих звинувачень з боку наставника. Санчо опублікував пост, у якому закликав не вірити словам нідерландця.

«Будь ласка, не вірте всьому, що ви читаєте! Я не дозволю людям говорити речі, які абсолютно не правдиві. Цього тижня я дуже здорово провів тренування. Я вірю, що є інші причини для цього, про подробиці яких я не говоритиму. Я був цапом-відбувайлом занадто довго і це нечесно».

«Все, що я хочу, це грати у футбол з посмішкою на моєму обличчі та допомагати команді. Я поважаю всі рішення, які приймає тренерський штаб. Я граю з фантастичними футболістами, я вдячний за це і знаю, що кожен тиждень – це виклик. Я продовжу боротися за цю емблему незважаючи ні на що”, — написав півзахисник.

 

Джерело