Росіяни скинули керовану авіабомбу на Берислав, багато травмованих — Події

Росіяни скинули керовану авіабомбу на Берислав, багато травмованих - Події

Фото: t.me/olexandrprokudin/3202

У вівторок, 16 квітня, близько 11:30 росіяни скинули керовану авіабомбу на Берислав Херсонської області. Внаслідок вибуху КАБу калібром 500 кг не менше 15 цивільних людей отримали контузії. Про це повідомив очільник ОВА Олександр Прокудін.

За словами Прокудіна, потерпілим надали медичну допомогу на місці. Окрім цього, пошкоджень зазнали житлові будинки, магазини, аптека тощо.

Минулої доби росіяни обстрілювали Антонівку, Інженерне, Велетенське, Білоусове, Львове, Тягинку, Микільське, Одрадокам’янку, Кізомис, Дніпровське, Янтарне, Білозерку, Веселе, Козацьке Херсонської області та саме місто Херсон. Вони поцілили у житлові квартали населених пунктів області, зокрема пошкоджено дев’ять  приватних будинків. Були зафіксовані влучання в об’єкти критичної інфраструктури, поштове відділення, складське приміщення та автомобіль. Двоє людей зазнали поранень, серед них одна дитина.

На лівобережжі Дніпра, у Херсонській області, російська армія більш ніж утричі збільшила кількість штурмів. 

У деокупованій частині Херсонської області зникло світло. У самому Херсоні спостерігаються перебої з водою. Електроенергія відсутня по всій деокупованій частині Херсонської області внаслідок ворожих атак на критичну інфраструктуру у сусідній Миколаївській області.

Джерело