Роналду побив світовий рекорд із матчів за збірну

Кріштіану Роналду встановив світовий рекорд із матчів на рівні збірних.

38-річний форвард вийшов у стартовому складі на матч з Ліхтенштейном у відбірковому етапі Євро-2024. Це 197-й матч Роналду за збірну Португалії. Він обійшов Бадера Аль-Мутву із Кувейту. 

Також Ліхтенштейну Роналду зміг забити два м’ячі і побити ще один рекорд. Таким чином форвард Кріштіану Роналду забив 100 голів за збірну Португалії в офіційних матчах. 

26-го березня збірна Португалії провела матч зі збірною Люксембурга у кваліфікації Євро-2024. Команда на чолі з капітаном Роналду виграла з рахунком 0:6. Кріштіану знову оформив дубль.

Наступний найближчий матч Кріша запланований на 4-те квітня разом з саудівським клубом “Аль-Наср” проти “Аль-Адалху” в Чемпіонаті Саудівської Аравії. Зробити перегляд матчу ще цікавішим можна зробивши ставку на фаворита гри. Знайти вигідні коефіцієнти на спорт можна в БК Fansport. Цей букмекер пропонує більше 500 варіантів ставок на футбол і статистику. Крім цього контора пропонує приємні бонуси та акції.

Після матчу збірної Португалії, нападник «Аль-Насра» Роналду розповів, що думає про свою національну команду.

За словами відомого футболіста, португальські футболісти дуже щасливі і атмосфера в команді чудова. Як вже казав Роналду, для їхньої збірної це новий етап. Як вважає Кріш, найголовніше – це те, що в команді хороша та позитивна енергія. Тепер у збірній є свіже повітря, інші ідеї та менталітет, додав Роналду. Також нападник дуже радий повернутись в збірну, адже знову може бути корисним Португалії.

Обстановка і раніше була дуже гарною, але зараз – ніби ковток свіжого повітря, вважає Роналду. І, на його думку, це бажана зміна як особисто для нього так і для команди.

За словами відомого футболіста, його роль у збірній протягом останніх 10-15 років завжди була незмінною. Кріш заявив, що завжди приїжджатиме до збірної, якщо буде впевнений, що на нього розраховують. Роналду додав, що його стрімкість залишається незмінною з року в рік.

Кріштіану розповів, що він любить грати за національну команду. І, якщо збірна вважатиме його цінним гравцем, він завжди робитиме все можливе, щоб вивести Португалію на найвищий рівень.