РФ обстріляла Покровський район на Донеччині — 10 людей поранено — Події

РФ обстріляла Покровський район на Донеччині — 10 людей поранено - Події

Фото: facebook.com/DSNSDon

Десять людей поранено внаслідок ракетної атаки Росії по трьох містах Покровського району на Донеччини. Серед них чотири дитини. Про це повідомив міністр внутрішніх справ України Ігор Клименко у своєму телеграм-каналі.

— Шістьма ракетами «С-300» окупанти вночі одночасно вдарили по Покровському району Донеччини… Під обстріл потрапили Покровськ, Новогродівка та Мирноград. Внаслідок обстрілів постраждало 10 осіб, серед них 4 дитини. Ще п’ятьох людей шукають під завалами, — написав він.

У Покровську, зокрема, постраждала родина з двома дітьми — 16-річним хлопцем та 6-місячним немовлям. Також поранення отримав 13-річний хлопчик. Попередньо пошкоджено багатоквартирний та дев’ять приватних будинків, відділ поліції, автомобілі та гаражі.

— Один зі снарядів вибухнув на подвір’ї будинку, де мешкала родина з двома дітьми. Внаслідок обстрілу було зруйновано дах та стіни оселі, сім’я опинилася під завалами. Парамедик поліції допоміг вибратися з-під руїн чоловіку, в якого на руках було закривавлене немовля. Оглянувши хлопчика, поліцейський закутав його та швидко доставив до лікарні. Загрози життю піврічного Ілая немає, — розповів Клименко.

У поліції Донецької області повідомили, що РФ вдарила по Покровську близько 23.35. У Новоградівці унаслідок влучання у багатоповерховий будинок поранено 13-річну дитину. Під завалами, імовірно, можуть знаходитися ще пʼять людей, серед них дитина. У Мирнограді пошкоджено відділ поліції, суд, автомобілі.

У ніч на 15 листопада РФ вдарила по місту Селидове Покровського району чотирма ракетами С-300, загинули чотири людини.

РФ обстріляла Покровський район на Донеччині — 10 людей поранено - Події

РФ обстріляла Покровський район на Донеччині — 10 людей поранено - Події

Джерело