Під час обстрілу Дніпропетровщини загинула вся родина 6-річного хлопчика, він перебуває у лікарні — Події

Під час обстрілу Дніпропетровщини загинула вся родина 6-річного хлопчика, він перебуває у лікарні - Події

Фото: t.me/mykola_lukashuk

Серед жертв російського обстрілу 19 квітня на Дніпропетровщині виявилася практично ціла родина. Вижив лише 6-річний, який хлопчик залишився сиротою. Він отримав поранення і зараз перебуває у місцевій лікарні, повідомив голова Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук.

— Маленький 6-річний хлопчик залишився сам, загинула вся його родина. Від російської ракети у Синельниковому сьогодні загинули його мама, бабуся, старша сестра 14 років та 8-річний брат. Батько помер ще рік тому. Дитина зараз перебуває у нашій обласній лікарні. У нього осколкові поранення щелепи, опіки, струс… Втім, наші медики стабілізували хлопця. Зараз його життю вже нічого не загрожує, – написав він.

Голова облради повідомив, що у дитини залишилася тітка по батьковій лінії. Їй уже повідомили про трагедію, жінка оформлятиме опікунство.

19 квітня вранці росіяни вдарили по Дніпру та області. У Дніпрі, крім житлового будинку, пошкоджено два інфраструктурні об’єкти. У Синельниковому частково зруйновано 4 приватні будинки, ще 8 – пошкоджено. У Павлограді пошкоджено одне із підприємств. Відомо про 8 загиблих.

Зеленський до вечора цього ж дня прибув із робочим візитом до міста Дніпро. Там він вшанував зруйнований росіянами будинок та провів нараду щодо ситуації в області, захисту Дніпра, всіх міст та громад регіону.

Джерело