Моурінью невдоволений ситуацією в Ромі і може піти в ПСЖ

Фото: Getty Images Моуріньо готовий залишити Рому

Португальський спеціаліст може влітку змінити Італію та Францію, де раніше ще не працював.

Жозе Моурінью влітку може знову змінити місце роботи і переїхати у чемпіонат, в якому раніше жодного разу не працював.

За інформацією видання RMC Sport, «особливий» може очолити ПСЖ. Повідомляється, що футбольний радник парижан Луїш Кампуш вже провів переговори з агентом Жорже Мендешем щодо запрошення португальського спеціаліста.

У клубі вважають, що Моурінью відмінно підійде на роль головного тренера, де він замінить Крістофа Галтьє.

При сам наставник ще не спілкувався безпосередньо із можливим роботодавцем, однак журналісти вважають, що переговори вже перебувають на просунутій стадії, оскільки сам Жозе зацікавлений у тому, щоб змінити Рому на ПСЖ.

А все через те, що португалець дуже невдоволений ситуацією, яка склалася у нього у столиці Італії. «Особливий» не певен, щодо свого майбутнього у римському колективі і може піти з клубу.

Як повідомляє fcinter1908.it, португальський спеціаліст має невдоволення через відсутність глибини складу команди, а також через слабку підтримку зі сторони клубу в його постійних конфліктах поза полем. Моурінью хоче до червня обговорити своє майбутнє.

Зазначимо, що контракт португальця з Ромою діє до літа 2024 року. Нинішнього сезону під керівництвом Жозе Моурінью Рома посідає сьоме місце таблиці Серії А, заробивши 58 очок після 34 зіграних турів.

Окрім того, Рома продовжує боротьбу у Лізі Європи, де команда вийшла вже до півфіналу турніру.

Нагадаємо, раніше повідомлялось, що Моурінью може переїхати до Саудівської Аравії, де йому запропонували величезний контракт.

 

Джерело