Молодіжні лідери громади зустрілися з закордонними партнерами

Молодіжна рада при Рожищенській міській раді пройшла відбір та увійшла до дванадцяти команд з Волинської, Львівської та Тернопільської областей, які стали учасниками проєкту «Маю думку — участь для молодіжних рад». Цей Проєкт реалізовується ГО «Молодіжна платформа» у співпраці та партнерстві із Норвезькою радою у справах біженців.

Протягом 9-ти місяців молодіжні лідери нашої громади будуть проходити навчання з участі молоді, проєктного менеджменту, дізнаються, як через молодіжну раду можна впливати на прийняття рішень в громаді, також і про інші інструменти громадської участі молоді та втілять свої ініціативи на місцях.

27 квітня у Молодіжному центрі м. Рожище відбулася зустріч представників Норвезької ради з питань біженців із молодіжними лідерами громади та Рожищенським міським головою Вячеславом Поліщуком.

Обговорили найуспішніші кейси молодіжної роботи, співпрацю із місцевим бізнесом та актуальні питання щодо інституційного розвитку молодіжних рад в рамках проєкту «Маю думку — участь для молодіжних рад».

Джерело