Київські правоохоронці посилюють заходи безпеки у вихідні дні – поліція

Громадян просять поставитися з розумінням та сприяти поліцейським у виконанні ними службових обов’язків. Джерело фото: kyiv.npu.gov.ua

Аби кияни та гості столиці почували себе у безпеці, особовий склад поліції стежить за правопорядком у громадських місцях. Також поліцейські контролюють дотримання громадянами обмежень комендантського часу в умовах воєнного стану.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Києва.

Так, наприклад, у Святошинському районі з метою забезпечення охорони публічної безпеки та порядку працівники поліції провели триденне профілактичне відпрацювання району. До превентивних заходів залучались автопатрулі та піші наряди.

«Щоб попередити та не допустити скоєння злочинів поліцейські Києва посилено патрулюють вулиці міста, сквери, парки, а також проводять превентивні заходи у барах, ресторанах, кафе та торгівельно-розважальних центрах. Разом з тим, правоохоронці акцентують увагу громадян та суб’єктів господарювання на дотриманні обмежень комендантської години, яка діє у столиці з 23:00 години вечора до 5:00 години ранку», — зазначають правоохоронці.

У поліції повідомляють, що від час відпрацювань Святошинського району правоохоронці виявили та припинили діяльність місць вживання та розповсюдження наркотиків, а також затримали зловмисника, ймовірно причетного до нанесення тяжких тілесних ушкоджень.

«Заходи з профілактики злочинності триватимуть і надалі. Просимо громадян поставитися з розумінням та сприяти поліцейським у виконанні ними службових обов’язків», — наголосили у поліції.

Джерело