Юні колядники привітали поліцейських Закарпаття з новорічно-різдвяними святами

Напередодні свята Старого Нового року до Головного управління Національної поліції в Закарпатській області в гості навідалися маленькі колядники. Їх візити з талановитим виконанням колядок та щедрівок щороку є окрасою зимового святкового періоду.

 

Разом зі старшим духовенством Ужгородського греко-католицького кафедрального собору діти привітали поліцейських з Різдвом, із музичним супроводом юних скрипалів, акордеоністів, ударників, заспівали низку колядок, а потім талановито виступили із театралізованою мініатюрою. Юні гості віншували працівникам поліції та їх родинам здоров’я, затишку, миру та добра. Взаємним подарунком для маленьких колядників став виступ поліцейського оркестру. Музиканти виконали для присутніх музичні твори-колядки «Бог предвічний», «Нова радість стала», «В Вифлеємі новина», «Різдвяний марш», а також патріотичний твір «Червона калина».

Голова профспілки поліції Закарпаття Юрій Ватрала від імені всіх поліцейських подякував гостям за особливе привітання та запросив колядників у гості наступного року.

«Дякуємо духовенству Ужгородського кафедрального собору та юним колядникам за привітання, а особливо – за надзвичайно затишну, щиро радісну атмосферу, яку вони щоразу створюють своєю присутністю», – зауважив Юрій Ватрала.

Заспівати улюблені колядки мали змогу і діти поліцейських. Діток також запросили на солодке частування. А потім на хлопчиків та дівчат чекав сюрприз – похід до лялькового театру, де вони насолодилися різдвяною колоритною виставою. А на завершення зустрічі в приміщенні лялькового театру діти отримали подарункові пакунки зі смаколиками.

Поліція Закарпатської області

 

Джерело