Ярмоленко висловився з приводу свого майбутнього

Фото: Getty Images Ярмоленко поділився вреженнями від гри в ОАЕ

Півзахисник аравійського Аль-Айна підбив підсумки дебютного для себе сезону в ОАЕ.

Андрій Ярмоленко досі не вирішив, де продовжить свою кар’єру після Аль-Айну. За словами українського півзахисника, у нього ще діє контракт з клубом, і лише після його закінчення він буде думати над майбутнім.

Також 33-річний вінгер підбив підсумки дебютного для себе сезону в ОАЕ.

«Складніше було адаптуватися до погодних умов. Ніколи в житті мені не доводилося грати при температурі 40 градусів. Трохи жарко, якщо чесно, але звик. Загалом сезоном задоволений. Звичайно, хотілося перемогти у чемпіонаті та Кубку, але це футбол – іноді ти перемагаєш, а іноді – програєш. Коли ти програєш гру, то тобі це має стати мотивацією. Це означає, що потрібно більше тренуватись і ніколи не здаватися.

Звісно, це новий досвід. Гарний досвід. Я задоволений тим, що я побачив. Знайшов багато нових друзів, подивився рівень футболу, пожив у цій країні. Поки що не можу сказати, куди я піду далі. В мене ще місяць контракту. Коли угода закінчиться, сідатимемо і думатимемо», — сказав Ярмоленко в коментарі Емірати Сьогодні.

Зазначимо, що у цьому сезоні Ярмоленко провів за Аль-Айн 28 матчів, у яких забив 12 голів і віддав 4 асисти.

Нагадаємо, раніше стало відомо, коли головного тренера Аль-Айну Сергія Реброва презентують у якості наставника збірної України.

 

Джерело