Який планшет краще купити для дитини

Дитині потрібен планшет не лише для ігор, але й онлайн-занять. Тому у батьків виникає питання, який саме девайс краще придбати. Ми дамо кілька порад, як вибрати для дитини функціональний і надійний гаджет, що стане в пригоді для навчання та розваг.

На що звернути увагу насамперед

Великий асортимент планшетів може стати перешкодою у виборі необхідного пристрою, адже вкрай легко розгубитися серед розмаїття моделей. Умовно планшети для дітей можна поділити на дві категорії:

  • спеціальні гаджети, оптимізовані під користувачів-дітей;
  • звичайні пристрої, якими можуть користуватися і дорослі.

В матеріалі мова піде про звичайні, стандартні гаджети. При виборі більшість батьків зважають на ціну девайса та зазвичай віддають перевагу недорогій техніці, адже діти не завжди обачно користуються гаджетами, можуть зламати чи навіть загубити пристрій. Бюджетні або дорогі, багатофункціональні чи звичайні — можна купити планшети у Львові на будь-який смак та гаманець. Перший девайс для дитини необхідно вибирати з огляду на її вік, уподобання та мету використання.

Що варто врахувати при виборі планшета

Цінник на планшети у магазинах техніки стартує від 2500 гривень. До бюджетних варіантів належать товари брендів Bravis, Nomi, Huawei тощо. Пристрої оснащені простими процесорами, 2-3 Гб оперативної пам‘яті та екранами посередньої якості. Але в таких планшетах часто є слоти для SIM-карти, тому вони автономніші ніж моделі, які під’єднуються до інтернету через Wi-Fi. Ці гаджети не вирізняються високою продуктивністю, однак для навчання та інших базових задач цілком підходять.

Асортимент моделей середнього цінового сегмента більш різноманітний. Найпопулярніші виробники:

  • Samsung;
  • Lenovo;
  • Xiaomi.

Обираючи гаджети для онлайн-навчання, краще віддати перевагу пристроям з діагоналлю екрана понад 10 дюймів. Стабільну роботу техніки забезпечить 8-ядерний процесор і принаймні 4 ГБ ОЗП. На девайсах з такими характеристиками без проблем запускатиметься більшість сучасних ігор. Слід звернути увагу на роздільну здатність фронтальної та основної камери. Чим вищий показник, тим кращою буде якість фотографій та відео.

Серед девайсів вартістю понад 10 тисяч грн на увагу заслуговує iPad. Техніка бренду Apple відома своєю продуктивністю та надійністю, проте більшість корисних додатків та контенту можна завантажити лише платно. До того ж iPad не підтримують MicroSD, а вбудована пам’ять у бюджетних моделях доволі обмежена.

Для організації навчального процесу планшета може бути замало. Можна придбати додаткові аксесуари в магазині Алло.юа у Львові. Серед найбільш актуальних товарів, які зроблять навчання зручнішим: чохол-підставка, зарядний пристрій з подовженим кабелем, навушники, Bluetooth-гарнітура або колонка.