Донецький драмтеатр 16 грудня запрошує на святкову прем'єру «Листоноші святого Миколая»

Запрошуємо на святкову прем’єру Донецького академічного обласного драматичного театру (м. Маріуполь). За п’єсою Марти Гурин, режисер — Ірина Ципіна, художник — Оксана Радкевич.

 

Напередодні зимових свят кожен маленький хлопчик і дівчинка відкривають свої найбільші Мрії в листах до святого Миколая.

Хтось просить нову ляльку, хтось конструктор, цукерки чи машину. А хтось бажає лише… Мрія кожної дитини з добрим серцем — унікальна і святий Миколай зробить усе можливе для її здійснення.

Головне, щоб він прочитав ЛИСТ!

А якщо лист випадково загубився? Наша історія саме про такий випадок. Але ж не можна, щоб котрийсь із маленьких мрійників сумував на свята! На щастя лист вчасно помічають маленькі мишенята — вони вирішують доправити пропажу Миколаю. Ставши листоношами святого, вони вирушають у мандрівку з купою пригод та небезпек.

Чи встигнуть мишенята передати листа? Чи здійсниться заповітна дитяча Мрія? В Ужгороді завітайте на прем'єру вистави «Листоноші святого Миколая» 16 грудня о 16-00 та побачите все на власні очі.

Цікаво, що у декораціях вистави та костюмах героїв використані зображення (скан копії) справжніх листів із Мріями реальних дітей. Їх написали діти з Маріуполя, які тимчасово проживають в Ужгороді.

З нетерпінням чекаємо зустрічі!

Квитки на сайті concert.ua та у касі театру

 

Джерело