«Баварію» вразили плани Тухеля щодо розвитку команди

Тренер Томас Тухель зумів переконати босів «Баварії» у тому, що за нього команда досягне прогресу.

Як пишуть ЗМІ, німецький фахівець уже кілька тижнів живе у Мюнхені. Він уже вразив керівництво клубу своїми планами щодо розвитку нинішньої команди. Тухель надзвичайно вмотивований і вже провів перше тренування.

Найближчий матч «Баварії» запланований на 1-е квітня проти «Боруссії» в рамках німецької Бундесліги. Експерти не сумніваються у підопічних Тухеля і популярна БК Сапфірбет пропонує на їх перемогу коефіцієнт 1.48. Перед тим, як робити ставку в цій БК, спершу користувач повинен авторизуватись. На сайті «Рейтинг Букмекерів» розповіли, як зареєструватись на Sapphire Bet.

З’явилися подробиці причин звільнення тренера Юліана Нагельсманна з «Баварії». Нагадаємо, на днях стало відомо, що 35-річний фахівець покине команду, його замінив Томас Тухель.

За інформацією ЗМІ, у «Баварії» вирішили розлучитися з Нагельсманом через незадовільний виступ у Бундеслізі. «Баварія» після паузи на ЧС-2022 дозволила «Борусії» Дортмунд відіграти дев’ятиочкове відставання. Також босів турбує недостатній розвиток гравців під його керівництвом.

Юліана та його штаб вже проінформували про звільнення. «Баварія» продовжить платити тренеру, поки він не знайде нового клубу.