Батько Лопеса дав пораду Хейні, як перемогти Ломаченка

Фото: Getty Images Девін Хейні разом з батьком

Тренер американського боксера вважає, що у співвітчизника не багато шансів у бою з українцем.

Девін Хейні програє Василю Ломаченку у поєдинку за звання абсолютного чемпіона легкого дивізіону. Так вважає тренер і батько еск-суперника українця — Теофімо Лопес.

На думку фахівця, єдиний шанс для американського боксера перемогти, це використовувати свій зріст і тримати Ломаченка весь бій на дистанції. Тоді судді можуть віддати Хейні перевагу за очками.

«Давайте оцінимо Лому, який бився з нами, на 10 балів. Якщо в бою з Хейні він виступить на 6,5-7 балів, то поб’є цього пацана. Чому? Тому що для перемоги над Ломаченком ти маєш бути абсолютно різнобічним. Іншими словами, ти не можеш постійно робити одне й те саме лайно, тому що Ломаченко цим скористається і дістане тебе.

Я думаю, що Ломаченко дуже хоче реабілітуватися в боксі і повернути всі ці пояси. Це те, чого він завжди хотів. Тож я чекаю, що він повернеться, мабуть, на сімку. Не на десятку, як тоді, коли з ним билися ми. Але ти ніколи не знаєш. Стилі роблять бої.

Дуже складний бій для Хейні. Єдина можливість, яку я йому даю, — це якщо він весь вечір триматиметься на дистанції та використовуватиме джеб, як він завжди робить, і виграє за очками. Але це буде дуже складно», — сказав Лопес-старший в інтерв’ю YouTube-каналу MillCity Boxing.

Нагадаємо, бій Девін Хейні — Василь Ломаченко має відбутися 20 травня в американському Лас-Вегасі на MGM Grand Garden Arena.

Раніше Теофімо Лопес-старший назвав свого однозначного фаворита поєдинку Хейні — Ломаченко.

 

Джерело