Привітання з днем народження невістці

Привітання з днем народження невістці своїми словами


Дорога моя донечка, мила невісточка, вітаю тебе з днем ​​народження. Бажаю завжди тримати себе у відмінній формі, ніколи не піддаватися смутку і сумнівам, з кожним днем ​​по-новому закохуватися в життя, всім серцем любити свою сім’ю і опікати доброї турботою близьких, всією душею прагнути до мети і, безсумнівно, досягати значних висот.


Хочу привітати з днем ​​народження свою улюблену невістку! Бажаю тобі завжди залишатися такою ж сонячною, доброю, веселою і мудрою. Нехай в твоєму домі завжди панує мир і спокій. Люби і будь любима. Жіночого щастя тобі, променистих усмішок, здійснення усіх найпотаємніших бажань.


Дорога невістка. Прийми в день рожденья побажання від нас своїх нових батьків. Нехай в цей день веселощів пісня дзвенить, піде біда, і згинуть всі негоди, прийде удача і спокій. Бажаємо щастя ми і кращої долі, здоровою будь ти, щасливо живи!


Сьогодні у найцікавішою, класної, доброї, незвичайно ніжною, дуже поступливою і красивої дівчини на світі день народження. У цей особливий день, невістка, до тебе летить привітання. А в ньому море добра, море квітів, море щастя і море любові. Ні пуху, ні пера в запланованих починаннях! Зі святом!


Прийми вітання у День свого народження! Нехай птах щастя на своїх крилах понесе тебе високо-високо і з висоти свого польоту занурить тебе в шалену радість і море посмішок. Заглибившись у безмежні простори задоволення, хай потоки любові і ніжності винесуть тебе на берег удачі. Тоді хапай її за довгий хвіст і ніколи не відпускай! Нехай твої мрії збуваються! З Днем народження!


Ти дуже мудра жінка! З будь-якої ситуації знайдеш вихід! Ніколи не опускаєш руки, і не даєш цього робити нікому! За це ти отримала повагу в наших очах! Дорога наша! Ми вітаємо тебе з цим чудовим святом! Бажаю вам до жити до глибокої старості удвох! У будинку, наповненому щастям і радістю!


Теплі вітання невістці в день народження від свекрів


Як тільки ти з’явилася в житті нашого сина, немов ангел хранитель спустився з небес на нашу сім’ю! Це була ти! Ти своїм ніжним крилом принесла в наше життя щастя і душевну гармонію! Ми бажаємо тобі, щоб ти завжди була такою ж молодою і красивою! Але найголовніше – залишайся завжди мудрою!


Дорога невістка, ми пишаємося тобою і тим, як ти зберігаєш і оберігаєш свою родину! З Днем народження тебе вітаємо і бажаємо не втратити дар мудрої жінки і люблячої дружини! Нехай твоя краса вічно радує близьких, а таланти наближають тебе до намічених цілей!


В твій День народження, ніжна, лагідна, мила, дорога невісточко, бажаємо тобі бути все життя счастливою, коханої і успішною! Нехай прикрощі, зради близьких людей ніколи тебе не зачеплять, а в долі панує тільки правдиве щастя і взаємна любов!


Ти дуже мудра жінка! З будь-якої ситуації знайдеш вихід! Ніколи не опускаєш руки, і не даєш цього робити нікому! За це ти отримала повагу в наших очах! Дорога наша! Ми вітаємо тебе з цим чудовим святом! Бажаю вам до жити до глибокої старості удвох! У будинку, наповненому щастям і радістю!


Найбільшу милу, працелюбну і красиву невістку – з днем ​​народження! Квітни, як вишукана лілія, сяй, немов яскрава зірка, і будь задоволеною, щасливою і веселою будь-якої миті цьому житті!


Успішність чоловіка багато в чому залежить від дружини. І це так. Завдяки тобі, наш син став успішним і домігся того що зараз має! Багато в чому це твоя заслуга! Спасибі тобі за твої щирі і теплі почуття, за те, що ти зробилайого щасливим! З Днем народження!


Наша приголомшлива невістко, вітаємо тебе з днем ​​народження! Бажаємо, щоб справдилися всі твої заповітні мрії. Щоб сімейне вогнище і затишок горів жарким вогнем любові, розуміння, підтримки і щирих почуттів. Будь здорова, добросерда, красива і чарівна!