Зоря виступила із заявою щодо Мишньова, який не мав права грати

Дмитро Мишньов

Незважаючи на відсутність гравця у заявці, хавбек вийшов на заміну, що може спричинити технічну поразку.

  У неділю, 4 червня, у рамках 30-го туру УПЛ Зоря розгромила Мінай з рахунком 3:0.   На 76-й хвилині зустрічі на футбольне поле вийшов Дмитро Мишньов, якого не було у заявці «чорно-білих» на цю гру.

За кілька годин луганчани на своєму офіційному сайті опублікували заяву, у якій визнали свою помилку.

«Футбольний клуб Зоря протягом сезону наполегливо йшов до своєї мети – поборотися за найвищі місця у чемпіонаті та вибороти у рік століття історичне місце, яке дасть команді право грати у Лізі Чемпіонів».   «Всі, хто дивився гру з Мінаєм, бачили, що команда робила все для цього, впевнено перемогла та віддала всі сили на полі заради результату».   «І всі, хто дивився матч сьогодні, бачили це. Але через прикру технічну помилку, про яку ми дізналися від делегата матчу вже після гри, на поле вийшов Дмитро Мишньов, якого, як виявилося, не було в протоколі».   «Футбольний клуб Зоря хоче припинити всі можливі домисли з цього приводу і відверто заявити, що ця безглузда ситуація сталася лише через прикру технічну помилку. Вибачаємося перед уболівальниками і продовжуємо впевнений шлях до нових висот!».

  Нагадаємо, що на ISPORT можна ознайомитися з інформацією, коли українські клуби розпочнуть свій шлях у наступному єврокубковому сезоні.  

Джерело