Зірка серіалу Венздей вперше прокоментував звинувачення у зґвалтуванні

Фото: instagram.com/percy Персі Гайнс Вайт

Декілька дівчат у Twitter заявили, що у старшій школі актор домагався і ґвалтував представниць жіночої статі, відправляв фото свого статевого органу, а також робив інші непристойні речі.

Канадський актор, зірка гучного серіалу Венздей Персі Гайнс Вайт уперше відповів на звинувачення у зґвалтуванні та секс-домаганнях. Про це він написав у Instagram.

Зокрема він розповів, що на початку поточного року проти нього різні дівчата почали розповсюджувати неправдиву інформацію, внаслідок якої дуже постраждала його родина.

«Мені треба дещо прояснити. Раніше цього року хтось, з ким я ніколи не зустрічався, розпочав кампанію дезінформації про мене в Інтернеті. Через це моя сім’я зазнала насильства, а моїм друзям загрожували вбивством. Були використані мої неповнолітні фотографії, а приклади того, як я дію в образі, були представлені як такі, що викликають ненависть. Моя подруга Джейн була помилково зображена жертвою, і її спроби внести ясність проігнорували. Вона дала мені дозвіл включити її до цього повідомлення», — написав він.

Персі Гайнс Вайт додав, що не може змиритися з тим, що його зображують як фанатика, або злочинно недбалого стосовно безпеки людей.

Також він попросив припинити безпідставні звинувачення та переслідування його родини, друзів та колег.

 instagram.com/percy  

Раніше повідомлялося, що прокуратура округу Лос-Анджелес вирішила не висувати звинувачення у сексуальному насильстві проти актора Армі Гаммера. 

Актора серіалу Венздей звинуватили у зґвалтуванні — ЗМІ

Джерело