У боях за Україну загинув оператор фільмів «Захар Беркут» та «Кіборги» — Події

У боях за Україну загинув оператор фільмів "Захар Беркут" та "Кіборги" - Події

Фото: usfa.gov.ua

На фронті, захищаючи Україну від російських загарбників, загинув оператор-механік компанії Patriot Rental та військовий Руслан Володін. Про це в соцмережі повідомили учасники кінофестивалю операторського мистецтва КІНОКО.

— Знову трагічна звістка. На війні загинув наш колега Руслан Володін, перший механік Dolly Patriot Rental. Багату фільмографію Руслана наповнюють такі повнометражні фільми та серіали, як
«Захар Беркут», «Кіборги», «Вартова застава», «Незламна», «Нюхач» та інші. У Руслана залишилася мати, – написали організатори фестивалю.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від KINOKO (@kinoko_ff)

Засновниця компанії PATRIOT Ганна Устенко повідомила, що похорон Руслана відбудеться наступного тижня. Час і місце поки що не повідомляються.

Одразу після початку повномасштабного вторгнення Руслан Володін вступив до лав Збройних Сил України. За час служби він отримав звання лейтенанта та був командиром роти вогневої підтримки 205 батальйону.

Раніше стало відомо, що український актор Андрій Павленко загинув на фронті, захищаючи Україну від російських окупантів. Він грав у таких стрічках як «Жіночий лікар», «Лист очікування», «Дев’ять життів Нестора Махна», «Пристрасті по Чапаю», «Оборотень у погонах», «Фото на документи», «Сашка». У нього залишилося двоє дітей.

Джерело