Вперше в Ужгороді! 1 квітня зустрічайте популярну українську співачку KOLA з сольним концертом у Драматичному театрі

KOLA –  популярна українська співачка, авторка і виконавиця власних пісень родом з Харкова. ЇЇ пісні – це відображення сьогодення та спектру емоцій, що переживають українці.

 

Творчість KOLA  цінують не тільки в Україні, а й за кордоном. Її чуттєве виконання знищує мовні кордони та зачаровує слухачів по всьому світу, про що свідчать мільйонні перегляди на YouTube та тисячі коментарів, залишених не тільки українцями. На шанувальників очікуватимуть не лише відомі й улюблені хіти, а й нові пісні 2024 року.

Посилання на квитки: https://concert.ua/uk/event/kola-uzhhorod

«Я дуже нервую, бо не знаю, як це, бо в мене це вперше, але знаю, що наші зустрічі надають більше сил і вам, і мені, тож обирайте ваше місто та приходьте на концерт, де всі ми будемо дихати в унісон та цінувати кожну хвилину, де між нами буде відстань у міліметр, а біля серця завжди буде щире кохання. Дуже всіх чекаю», – KOLA.

З початку повномасштабного вторгнення KOLA активно підтримує ЗСУ, закриваючи потреби армії. На кожному концерті проводитиметься збір донатів за допомогою аукціонів, на яких розігруватимуть «Добрий мерч» від KOLA: свічки у формі рук співачки, хустки «Себе тобі» та лонгсліви «Біля серця». Також частина коштів з придбаних квитків туру буде направлена на благодійність.

 

 

Джерело