Вітаємо з Днем захисників і захисниць України, Днем козацтва та святом Покрови

Щиро вітаємо з Днем захисників і захисниць України, Днем козацтва, 80-річницею створення УПА та великим християнським святом — Покрови Пресвятої Богородиці.

У цей складний для України час, але святковий день, висловлюємо подяку від Рожищенської міської ради громадянам, що боронять нашу країну від підлого російського ката та наближають перемогу.

Найперше ми дякуємо за мужність та героїзм воїнам, що зараз на своїх плечах тримають найбільший тягар війни та в надскладних умовах зі зброєю в руках боронять нас від ворога, проганяють його, кують перемогу. Ви опора для всіх нас. Завдяки вашій волі, звитязі, подвигу ми спимо спокійно. Ви – наша міць, наш скраб, сіль нашої землі. Ви – лицарі, що стали легендою і здобули славу найміцнішої армії світу.

Дякуємо волонтерам, які взяли на себе тягар підтримки військових, забезпечення необхідним цивільних людей в окупованих містах і селах. Ви – серце, що б’ється співчуттям, енергія добра, що піклується знедоленими, ви сміливість, що прориває кордони.

Дякуємо всім хто, працює на економіку країни, збирає та перераховує кошти на цілі, що наближають перемогу. Ви – наша додаткова потужність, сильне плече, на яке спирається держава.

Дякуємо активістам, що організовують акції підтримки. Ви схиляєте в наш бік серця лідерів різних країн та створюєте державі приховану силу, якої не очікує ворог.

Дякуємо кожному, хто терпить і чекає на визволення на окупованих територіях. Ви – приклад незламності духу та надії, що всіх надихає.

Дякуємо батькам та педагогам, що виховують у дітях любов до України. Ви плекаєте непереможну армію майбутнього.

Дякуємо всім, хто молиться – ви даєте духовну силу вставати кожного ранку і боротися з ворогом.

Сьогодні, у час випробувань, всі ми – одне ціле, одна країна, що вирішила назавжди прогнати ворога, одне серце, що любить Україну, один кулак, що завдасть удару у відповідь.

Тримаймося! Перемога вже скоро!

Джерело