Вигнати Росію з ООН і Радбезу: українці створили петицію — підтримай, голосуй!

Нам випав історичний шанс покласти край найбільшому обману в історії міжнародної політики – незаконному перебуванню російської федерації у складі ООН.

Вигнати росію з ООН і РадБезу! Право на вето – не може бути правом на вбивство!

Окрім, того, за нинішнім статусом в ООН росія не є ні частиною Ради Безпеки, ані членом ООН, адже не пройшла процедуру вступу в ООН, згідно зі статтею 4 Статуту ООН.

Відповідно до статті 23 Статуту ООН, росія не є постійним членом Ради Безпеки ООН!

1 грудня 2022 року Верховною Радою України прийнято «Заяву про незаконність перебування росії в ООН…».

15 грудня вказане питання винесено в Конгрес США в якості проєкту резолюції.

16 грудня 2022 Міністр закордонних справ Дмитро Кулеба зробив офіційну заяву про початок процедури виключення росіїї із ООН.

Також започаткована широкомасштабна інформаційна компанія «Геть росію із ООН» #unrussiaUN, для формування у громадян країн-членів ООН розуміння та усвідомлення незаконності та безпідставності перебування росії в ООН, припинення рф зловживання правами Постійного члена Ради Безпеки та як наслідок припинення збройної агресії проти України.

З цією ж метою створено сайт www.kickrussiaout.info, де зібрано доказову базу, наукові статті, інтерв’ю та інші матеріали, а також засновано на американській онлайн платформі «change.org» петицію «Kick Russia out of the UN», кількість підписантів якої вже більше 250 тисяч.

Кожен із нас може взяти учать у вигнанні терористів з ООН і РадБезу!Підтримай петицію – геть РФ з ООН!

#unrussiaUN

Зроби добру справу! Це необхідно для України!

Джерело