Відбулося засідання виконавчого комітету Рожищенської міської ради

Під головуванням Рожищенського міського голови Вячеслава Поліщука відбулося чергове засідання виконавчого комітету Рожищенської міської ради.

У ході засідання було розглянуто низку важливих питань з різних сфер життєдіяльності громади.

Зокрема, члени виконкому підтримали проєкт рішення про внесення змін до рішення від 22.11.22 №195 «Про встановлення тарифів на послуги з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення, які надаються комунальним підприємством «Дубищенське житлово-комунальне господарство» для населення, бюджетних установ та інших споживачів». З 1 червня 2023 року тарифи на ці послуги зростуть.

Одноголосно проголосували члени виконкому за створення Рожищенської субланки, як складової Луцької районної ланки територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту.

Схвалили також члени виконкому рішення про поповнення дитячого будинку сімейного типу і влаштування на виховання та спільне проживання дітей, позбавлених батьківського піклування. Обговорили також ряд інших питань, які стосувалися захисту прав дітей, та прийняли відповідні рішення.

Розглянули на засіданні питання,які стосувалися соціального захисту людей похилого віку, зокрема щодо можливості надання соціальної послуги догляд вдома та догляд стаціонарний.

Загалом робота членів виконавчого комітету була злагодженою та сприяла прийняттю конструктивних рішень.

Джерело