Відбулося засідання виконавчого комітету

Засідання виконавчого комітету Рожищенської міської ради провів міський голова Вячеслав Поліщук.

Під час засідання було розглянуто дев’ятнадцять питань порядку денного.

Зокрема, члени виконавчого комітету підтримали зміни до ряду місцевих програм щодо соціального захисту певних категорій населення, профілактики правопорушень та злочинів, охорони та раціонального використання земель та інших.

Обговорили присутні на засіданні питання фінансової підтримки комунальних підприємств Рожищенської міської ради, йшлося про погашення заборгованості Дубищенського ПЖКГ, спричинені обставинами, викликаними війною, та щодо необхідності ремонту сміттєвоза «Дільниці благоустрою».

У рамках засідання також ухвалено рішення, що стосувалися захисту прав дітей, надання соціальної послуги догляду вдома та влаштування у стаціонарне відділення, скасування орендної плати на період воєнного стану, затвердження Положення про мобільну бригаду соціально-психологічної допомоги особам, які постраждали від домашнього насильства, в новій редакції та інші.

Заслухали члени виконавчого комітету звіт про роботу директора Центру соціальних служб Рожищенської міської ради Олега Шварцкопа.

Розглянули також заяви громадян про надання дозволу на видалення зелених насаджень та розчищення ділянок сільськогосподарського призначення від самостійного заліснення.

З усіх розглянутих питань прийнято відповідні рішення.

Джерело