Відбулися засідання постійних комісій

Засідання постійної комісії з питань освіти, культури, спорту, соціального захисту, здоров’я, у справах сім’ї та молоді, регламенту та кадрової політики відбулося під головуванням Мирослава Максимюка.

Після затвердження порядку денного, члени комісії розглянули питання про погодження кандидатури на посаду директора комунального закладу «Молодіжний центр» Рожищенської міської ради, утворення якого депутати підтримали на 26-ій позачерговій сесії міської ради.

Катерина Шабельникова, а саме вона є кандидатом на цю посаду, розповіла присутнім про себе та про власний досвід роботи з молоддю.

Члени комісії активно дискутували щодо бачення основних засад функціонування новоствореної установи, вносили пропозиції щодо можливих форм та методів роботи, аби Молодіжний центр справді став осередком спілкування та розвитку молоді Рожищенської громади.

Під час засідання постійної комісії з питань планування, бюджету та фінансів, соціально-економічного розвитку, інвестицій під головуванням Володимира Безверхого її члени затвердили порядок денний, внісши на розгляд одне додаткове питання.

Зокрема, обговорили внесення змін до рішення Рожищенської міської ради від 24 грудня 2021 року «Про бюджет Рожищенської територіальної громади на 2022 рік», викликаних потребами сьогоднішнього воєнного стану.

Також розглянули ряд поправок, які стосуються місцевих Програм, що фінансуються з бюджету громади.

Додаткове питання порядку денного стосувалося виділення коштів з резервного фонду для закупівлі пального задля накопичення технічного ресурсу на випадок надзвичайної ситуації.

За результатами обговорення комісії прийняли відповідні рекомендації.

Джерело