В Умані прощаються з п’ятьма жертвами російського удару, зокрема з дітьми — Події

В Умані прощаються з п'ятьма жертвами російського удару, зокрема з дітьми - Події

Фото: REUTERS/Carlos Barria

В Умані в неділю прощаються з п’ятьма загиблими від російської ракети, яка потрапила до багатоповерхівки. У тому числі з трьома дітьми. Телеграм-канал “Україна Зараз” повідомив, що на відспівування хлопчика Кирила 2005 року народження та дівчинки Соні 2011 року народження до одного з храмів міста прийшли сотні людей. За даними REUTERS, Софія та Кирило були братом та сестрою. На їхньому похороні були присутні батьки Інна та Дмитро разом із сином Михайлом.

Вранці голова Черкаської обласної військової адміністрації Ігор Табурець повідомив, що сьогодні Уманська громада прощатиметься з п’ятьма загиблими внаслідок влучення російської ракети в багатоповерхівку. Мер Умані Ірина Плетньова написала на своїй сторінці у Фейсбук, що 30 квітня поховають п’ять жертв російської атаки. Серед них троє дітей: Софія Шульга 2011 року народження, Кирило Писарєв 2005 року народження та Ульяна Тройчук 2014 року народження. Також сьогодні поховають Наталію Ремез 1961 року народження та Світлану Корінну 1963 року народження. Плетньова попросили прийти на прощання всіх небайдужих мешканців міста.

Російська ракета потрапила в багатоповерхівку в Умані вранці в п’ятницю, 28 квітня. Загинули 23 особи, серед яких шестеро дітей. Влада Черкаської області оголосила триденну жалобу.

Джерело