В Ужгороді стартує новий сезон ТАТОHub

14 жовтня, на День захисників та захисниць України, Закарпатська Обласна Універсальна Наукова Бібліотека ім.Ф.Потушняка перетвориться на місце для творчості, гастрономічних відкриттів, майстер-класів для усієї родини та релаксу.

 

У п’ятницю ТАТОHub.Ужгород презентує новий проєкт, спрямований на підтримку людей, які постраждали внаслідок збройного нападу росії. Ми зосереджені на психологічній та психо-емоційній підтримці сім’ям, чиї родині зараз на війні, були змушені покинути свої домівки чи постраждали через російський напад. Офіційний старт програми відбудеться 14 жовтня, у п’ятницю о 10:00.

TATO Хаб — це проєкт школи батьківства, розроблений Фондом ООН у галузі народонаселення, UNFPA, спільно з Promundo (США) та інститутами громадянського суспільства на засадах партнерства з муніципалітетами з метою допомоги татам у відпрацюванні навичок та дій, які допоможуть їм стати більш відповідальними батьками та партнерами. Концепція тато хабів — це про залучене татівство, піклування, проведення змістовного дозвілля разом, і забезпечення всебічного розвитку дитини, а також сприяння партнерським відносинам в родині. А ось і детальний план заходів на 14 жовтня 2022 від ТАТОhub.Ужгород:

Локація : читальна зала

  • 10.00 — 11.30 — Майстер-клас «Йога для релаксу».
  • 12.30 — 14.00 — Офіційні урочистості за участі представників влади та партнерів проекту.
  • 14.00 — 15.30 — Майстер-клас «Янголи з макраме — обереги захисникам «.

Локація: бібліотечна галявина

  • 10.30- 18.00 — Вулична акція «Капуркова книжка».
  • 14.00 -15.30 — Родинні естафети. Призи передбачено.
  • 15:00 – 16:00 — Презентація соціального підприємництва ВПО й дегустація крафтових цукатів з айви від Олега Невениці (м.Сєвєродонецьк ).
  • 16.00 -18.00 — Майстер-клас «Здорове харчування» від Максима, паралельно майстер-клас з приготування тайської страви «Пад тай» від Євгена. Татохаб пригощає.
  • 19.00 — 19.30 — Завершення. Музика під ліхтарями. Виступ гурту «Вабливий кіт»

Реєстрація тут: https://bit.ly/3MraS6P

Проєкт TATOhub в Ужгороді,  Хмельницькому, Тернополі реалізується ГО «Клуб рибалок України — Юей Фішинг Клуб» у рамках програми ООН з відновлення та розбудови миру за фінансової підтримки Європейського Союзу та проєкту “Трамплін до рівності”, що імплементується UNFPA Україна у партнерстві з Офісом Віцепрем’єрки з питань Європейської та Євроатлантичної інтеграції України за фінансової підтримки Швеції. 

Євгенія Напуда

 

Джерело